Kapadokya Hava Alanına Servisler Başlıyor

Kapadokya Hava Alanına Servisler Başlıyor

Kapadokya Hava Alanına Servisler Başlıyor

Türk Hava Yolları tarafından geçtiğimiz yıllarda ilimizde belli güzergâhlarda başlatılan Servis imkânı 10 Ekim´de yeniden hayat buluyor.

Terminal, Şehitlik Parkı, Migros Yanı, Ermar Önü ve Devlet Hastanesinin önü servis güzergâhı olarak belirlenirken, servislerin hizmete başlaması ile birlikte ilimizden Kapadokya Havalimanını kullanmak isteyen vatandaşlarımız ulaşım sıkıntısını halletmiş olacak.

Aksaray´dan günde 5 kez hareket edecek olan Türk Hava Yolları Servisi aynı zamanda Kapadokya havalimanından Aksaray´a gelmek isteyen vatandaşları da ilimize taşıyacak.

İlk durak olarak Aksaray Terminal´i ( Otogar ) güzergâhından başlayacak olan araçlar sabah saatler 05.55, 9.20 öğlen 12.10, 15.35 ve akşam 17.00 ?da hareket edecek ve sırasıyla Şehitlik Parkı, Migros Yanı, Ermay Önü ve Devlet Hastanesi duraklarında bekleyen vatandaşları alarak Kapadokya Havalimanına taşıyacak.

Uzun bir süredir ulaşımda sıkıntı yaşanan Kapadokya Havalimanına, yapılan görüşmeler ve çalışmalar neticesinde geçtiğimiz yıllar içerisinde uygulamaya konulan servis imkânı ile ulaşım sağlanacaktır.



Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi