Kalitenin Adresi

Kalitenin Adresi

Kalitenin Adresi

Yeni trend kapalı bayanlar şık, renkleri canlı, modaya uygun modern kıyafetler seçmektedirler. Bayanların kıyafetlerinin tamamlayıcısı ve en önemli parçası eşarp ve şallardır. Tesettürlü bayanlar kumaşı kaliteli, kullanışlı, şık, zarif şalları ve eşarpları tercih etmektedirler.

                 Tesettürlü bayanların ilgisini çeken takmaktan mutlu oldukları ürünlerin başında ipek eşarp ve şallar gelir. Özel günlerde, kutlama ve davetlerde göz alıcı ve parlak görünümü birçok kişinin beğenisini kazanmaktadır.

                http://www.ipeksalevi.com/ sitede kendinizi özel hissedeceğiniz İpek şal ve ipek eşarplar bulunmaktadır. Sitede bulunan İpek şallar %100 ipek ve el dokumasıdır. İpek şal renkleri firmaya özel olup farklı ve özgün renk çeşitliliği vardır. Ayrıca şalların renkleri elde boyanmaktadır. Bu yüzden firmadaki renkleri başka hiç bir yerde bulamazsınız.

                 Site ipek sever tesettürlü bayanlar için ipekevi gibidir. Her beğeniye uygun kaliteli, el dokuması, parlak ve zarif İpek şal ve eşarp modelleri cazip fiyatlarla sizlere sunulmaktadır.

            Firma %100 müşteri memnuniyeti ilkesini kendisine prensip edinmiştir. Herhangi bir nedenden dolayı almış olduğunuz ürünü değiştirebilir ya da iade edebilirsiniz.



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik