Tarih: 24.02.2021 09:59

Kaliteli Osmanlı Yüzük

Facebook Twitter Linked-in

Atalarımız Osmanlı Devleti’nin dünyaya nam salmış bir tarihi vardır. Her padişahın kendine has imzası olarak sayılan tuğraları bir diğer adıyla nişanları bulunurdu. Bu seriye özel kaliteli Osmanlı devleti armalarını gümüş yüzük konsept olarak karşınıza çıkıyor. Osmanlı devlet armalarında 30 Gizem olduğu bilinir. Osmanlı yüzük gümüşten yapılır ve bazılarının üstüne eskitme görünüm vermek için oksit kaplama yapılmıştır. Ayrıca tamamen el yapımı olarak üretilen bu yüzükler parmağınızda çok hoş ve ağır duracak.

Osmanlı Yüzük Modelleri

Osmanlı yüzük modelleri, babalara, eşlere, sevgiliye özel günlerde hediye edilebilecek harika parçalar. Önünde Osmanlı bayrağı bulunan gümüş yüzükler, padişah nişanı bulunan gümüş yüzükler Osmanlı yüzük serisin en has tasarımlarını üzerinde bulunduruyor.

Size geçmiş tarihle günümüzün modern harmanin en güzel el yapımı değerlerini sunan osmanlı yüzük modelleri favoriniz olacak. Özel kutu ve paketleme seçeneğiyle de güzelliğine güzellik katan bu gümüş yüzükler kullananlara harika bir deneyim yaşatacak. Daha fazla yüzük modelleri ve diğer gümüş ürünleri görmek için https://www.gumush.com/osmanli-devlet-armali-yuzuk adresini ziyaret edebilirsiniz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —