Kağıtspor, tüm branşlarda başarıya abone

Kağıtspor, tüm branşlarda başarıya abone

Kağıtspor, tüm branşlarda başarıya abone

Kocaeli genelinde 36 branş, 141 antrenör, 8 bin 951 sporcu ve 129 milli sporcu ile faaliyetlerini sürdüren Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, ulusal ve uluslararası arenada elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta özellikle taekwondo, karate ve kürek branşlarında gelen dereceler, mavi-beyazlı camiayı bir kez daha gururlandırdı.

KOCAELİ (İGFA) - Ankara Keçiören Taha Akgül Spor Salonu’nda düzenlenen Yeşilay Türkiye Gençler Final Taekwondo Şampiyonası’nda 70 ilden 639 kulübe bağlı 1.216 sporcu mücadele etti. Zorlu organizasyonda Kağıtspor sporcuları önemli dereceler elde etti.

Livanur Uğur ve Eymen Akyol, gösterdikleri başarılı performansla bronz madalyanın sahibi oldu. Öte yandan Ceylin Naz Durmaz ise performansıyla dikkat çekerek Dünya Şampiyonası seçmelerine davet edildi. Bu davet, kulübün altyapıdan yetiştirdiği sporcuların uluslararası hedeflere emin adımlarla ilerlediğini bir kez daha ortaya koydu.

BÜYÜKLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA ALTIN VE GÜMÜŞ

26-28 Şubat tarihleri arasında yine Ankara’da düzenlenen Yeşilay Türkiye Büyükler Taekwondo Şampiyonası’nda 70 ilden 639 kulüp ve 1.216 sporcu tatamiye çıktı. Kağıtspor sporcusu olarak yerini alan Zehra Begüm Kavukcuoğlu altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonu olurken, Ceren Çetinel ise gümüş madalya elde ederek organizasyonu ikinci sırada tamamladı.

Minder sporlarında olduğu kadar su sporlarında da başarılı olan Kağıtspor’dan bir başarı da kürekten geldi. Kulübün milli kürekçisi Yener Aras, Dünya Salon Kürek Şampiyonası’nda IAR2 Erkekler 1000 metre ve 1 dakika kategorilerinde bronz madalya kazanarak önemli bir uluslararası başarıya imza attı. Dünya çapında güçlü rakiplere karşı elde edilen bu derece, Kağıtspor’un sadece Türkiye’de değil, dünya arenasında da söz sahibi olduğunu gösterdi.

BALKAN ŞAMPİYONASI’NA KAĞITSPOR İMZASI

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor, uluslararası arenadaki başarılara bir yenisini daha ekledi. Bosna Hersek’te düzenlenen Balkan Büyükler Karate Şampiyonası’nda kulübün başarılı sporcusu Ahmet Yiğit Halıcı, 75 kilo kumite kategorisinde Balkan ikincisi olarak gümüş madalya kazandı. Büyük Erkekler Takım Kumite kategorisinde mücadele eden Ahmet Bulut, Kadir Kaan Bekler ve Ahmet Yiğit Halıcı ise bronz madalya elde ederek Balkan üçüncüsü olma başarısı gösterdi.



Rutkay Aziz Dünya Tiyatro Günü’nde Nilüferlilerle buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan 'barışçı dış politika' vurgusu...Çatışma iklimine teslim olmayacağız
MİNİK YÜREKLERDEN BÜYÜK DESTAN: ÇANAKKALE RUHU SAHNEDE CANLANDI
SEYİT TEMEL VEFATININ YIL DÖNÜMÜNDE RAHMETLE ANIIYOR
Ankara'da lise öğrencileri Çanakkale ruhunu sahneye taşıdı
Bakan Kurum daimi temsilcilere COP31'i anlatacak
İletişim Başkanı Burhanettin Duran'dan 'Güçlü Türkiye' vurgusu
MSB: NATO Çok Uluslu Kolordu Karargâhı kuruluyor
İçişleri'nden suç örgütlerine operasyon: 358 gözaltı
Ankara BELMEK, ArtAnkara’da çocuk oyunlarını sergiledi
MSB: Türkiye’den Orta Doğu’ya çağrı: İhtilaflar diyalog ve diplomasiyle çözülmeli
Bağdat Büyükelçiliği duyurdu: Yurt içi vekaletnameler temin edilebilecek
Elazığ Sivrice’de 4,3 büyüklüğünde deprem
Bakan Tekin, 23 Nisan programını çocuklarla şekillendiriyor
Hatay’daki o davada Bakanlık harekete geçti.... Beraat kararına itiraz
  • Perşembe 10 ° / 7.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 12.6 ° / 7.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 11.5 ° / 8.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı