Tarih: 19.03.2015 17:14

Kadın Platformu Heyeti Hasibe Yazgı`yı Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı ve beraberindeki platform üyelerinden oluşan heyet, Aksaray Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti.
Aksaray Valisi Şeref Ataklı’nın eşi Adile Ataklı himayesinde, Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın eşi Hasibe Yazgı, Emniyet Müdürü Mehmet Aslan’ın eşi Zehra Aslan ve Aksaray’da çeşitli alanlarda faaliyet gösteren 10 vakıf ve dernek temsilcisi kadınlar bir araya gelerek oluşturduğu ‘Aksaray Kadın Platformu’ sosyal ve kültürel faaliyetlerini sürdürüyor.
Aksaray Kadın Platformu tarafından geçtiğimiz günlerde Aksaray Üniversitesi’nde düzenlenen Yardım Kermesi ile birlik ve beraberlik adına güzel bir dayanışma örneği sergilenmişti.
Vali eşi Adile Ataklı ve beraberindeki platform üyelerinden oluşan hanım heyeti, Aksaray Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Vali eşi Adile Ataklı ve beraberindeki hanım heyeti, Aksaray Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi Fahri Başkanı Hasibe Yazgı’yı ziyaret ederek karşılıklı görüş alış verişinde bulundular.
Kadın Koordinasyon Merkezi Fahri Başkanı Hasibe Yazgı, Kadın Platformu’ndaki hanımlara Aksaray Belediyesi’nin Kadın Koordinasyon Merkezi’nin amacı ve faaliyetleri hakkında bilgiler aktardı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —