Tarih: 21.12.2023 18:16

İYİ PARTİ’DE ADAYLIK SÜRECİ UZATILDI

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen yaptığı açıklamada aday adaylığı başvurularının, başvuru yoğunluğu ve teşkilatlarımızdan gelen talep üzerine Genel Merkezimizin almış olduğu karar doğrultusunda uzatıldığını açıkladı.

Aksaray’da yaklaşan Yerel Seçimlerin en hareketli, en heyecanlı ve halkın en fazla teveccüh gösterdiği parti konumunda bulunan İYİ Parti’de aday adaylığı başvuru süreci uzatıldı.

İl Başkanı Belgemen açıklamasında;

“Kıymetli Aksaraylı hemşehirlilerim, Ülkemiz genelinde 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar Heyetleri Seçimine yönelik olarak; 20 Kasım 2023 Pazartesi günü başlayan aday adaylığı başvurularının daha önce 22 Aralık 2023 Cuma günü sona ereceği duyurulmuş ise de, başvuru yoğunluğu ve teşkilatlarımızdan gelen talepler üzerine, Genel Merkezimizin almış olduğu karar doğrultusunda başvuru süreleri uzatılmıştır.

Aday adaylığı başvuruları, Büyükşehir, Merkez İlçe, İlçe ve Belde Belediye Başkanlıkları için 12 Ocak 2024 Cuma günü, Belediye Meclis ve İl Genel Meclis Üyelikleri için ise 15 Şubat 2024 Perşembe günü mesai bitimine kadar uzatılmıştır.” Diyerek açıklamasını tamamladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —