Tarih: 31.03.2024 14:52

İYİ Parti Heyeti Oylarını Kullandı

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Aksaray Milletvekili Turan Yaldır Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu’nda, İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer Milli Egemenlik İlkokulunda, İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen Cahit Zarifoğlu Ortaokulunda oylarını kullandı.

Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada; “Seçimin huzur içinde geçmesini diliyorum. Sonuçların şehrimize ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. ” İfadelerini kullandı.

Milletvekili Turan Yaldır oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada; “Hemşehrilerimizi sandığa gitmeye  ve oylarını  kullanmaya davet ediyorum. Sandıktan çıkan sonuçların Aksaray’ımıza ve hemşehrilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı. 

İl Başkanı Sercan Belgemen oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada; “ 6 aylık çalışmamızın hasat zamanı geldi. Sonuçların şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Aksaray’ımızın makus talihinin değişeceği tarihi bir güne tanıklık ediyoruz. Bütün vatandaşlarımızı oylarını kullanmaya sandıklara davet ediyorum.” Dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —