Aksaray

29.03.2024

  • İMSAK 05:03
  • GÜNEŞ 06:26
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:28

İYİ Parti Aksaray Teşkilatı İlçe Kongrelerini Tamamlıyor

İYİ Parti Aksaray Teşkilatı İlçe Kongrelerini Tamamlıyor

İYİ Parti hafta sonu Ağaçören, Gülağaç, Güzelyurt ve Ortaköy ilçe kongrelerini tamamladı
İYİ Parti Olağan 2. İl Kongresi öncesi ilçe kongrelerini büyük bir titizlikle tamamlamaya çalışan İYİ Parti Aksaray Teşkilatı, hafta sonu 4 ilçe kongresini demokrasi şöleni ve büyük bir katılımla tamamladı. İYİ Parti İl Başkanı Özhan Türemiş, Milletvekili Ayhan Erel, Merkez İlçe Başkanı Polat Açıkgöz ve İYİ Parti İl Yönetiminden oluşan heyet 
İlçe Kongreleri Sürecini Takip Etti 
İYİ Parti İlçe Teşkilatlarında yapılan seçimli kongrelerde, İYİ Parti Ağaçören İlçe Başkanlığına Nevzat Aydın, Gülağaç İlçe Başkanlığına Ahmet Başbuğ, Güzelyurt İlçe Başkanlığına Doğan Güvener seçilirken, Ortaköy İlçesi İYİ Parti Kurucu İlçe Başkanı Murat Şimşek’in sağlık sorunlarından dolayı yeniden aday olmadığı kongrede, Ortaköy İYİ İlçe Parti Başkanlığına Elvan Konar seçildi. Önceki hafta yapılan Sultanhanı İlçe Kongresiyle birlikte 5 ilçede kongre sürecini yoğun bir katılımla tamamlayan İYİ Parti Teşkilatı, 1 Mart’ta yapılacak Merkez İlçe Kongresi’nin ardından 7 Mart’ta Eskil İlçe Kongresini gerçekleştirerek 22 Mart’taki 2. Olağan İl Kongresi sürecini tamamlayacak. 
“İlk Seçimlerde Aksaray’da 1. Parti Çıkacağız”
İlçe kongreleri sürecini değerlendiren İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş “22 Mart İl Kongremiz öncesi, demokrasi şölenine dönüşen ilçe kongrelerimizi tamamlamak üzereyiz” dedi. Ülkemizin genelinde olduğu gibi ilimizde de her geçen gün İYİ Parti’ye teveccühlerin artarak devam ettiğini belirten Başkan Türemiş “Partimiz kurulalı 2 yıl, dört ay olmasına rağmen ilk seçimlerde iyi ve cesur yürekli sizler sayesinde ülke genelinde 5 milyon oy alarak, Türkiye Büyük Millet Meclisinde sizleri temsil etmeye hak kazanan bir parti olduk. Bu ne demekti? Mevcut iktidarın sayısal çoğunluğunu kaybetmesi demekti. Hemen ardından 1 Mart seçimlerinde Ankara başta olmak üzere, yıkılmaz denilen kaleleri bir bir sizinle birlikte yıktık. Bu seçim süreçlerinde bizlere olmadık hakaretler ettiler. Ama bizler vatanına, milletine, bayrağına, ülkesine nasıl bağlı insanlar olduğumuzu, sizlerin sayesinde kanıtladık. Genel Başkanımızın başlattığı partimize üyelik seferberliği kapsamında 1 ay içinde il merkezinde partimize 600 yeni üyemizin katılımını sağladık. Ülke genelinde 400 bine yakın yeni üyemize oldu. Bu üyelerimizin tamamına yakınını, mevcut iktidar partisinden istifa edip ayrılarak partimize katılan üyeler oluşturmakta. Yapılacak ilk seçimde İYİ Parti’nin Aksaray’da birinci parti olarak çıkacağından eminim” diye konuştu. 
“Genel Başkanımız il il, ilçe ilçe gezerek vatandaşın sorunlarını yerinde dinliyor” diyen İl Başkanı Türemiş “Grup toplantısında vatandaşın sorunlarını dile getiriyor. Vatandaşımız ve ülke kamuoyu Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in bu davranışını çok beğeniyor. Bizler biliyoruz ki, liderler oturdukları makamlardan, vatandaşın ve parti teşkilatının sorunlarını çözemez. Vatandaşın içinde olan Genel Başkanımız ve milletvekillerimiz taktirle izleniyor” ifadelerini kullandı.



Akaryakıt istasyonlarındaki fiyat tabelalarına 'İletişim' yanıtı
Eti Maden personel alımı yapacak
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bilgin: "Sivas’ın menfaati için ne gerekiyorsa onu yaparım"
MEB'den ortak sınavların soru ve cevapları
Kültürel 5 bin 'GençKart'landı!
Dış Ticaret rakamları açıklandı... İhracatta Almanya, ithalatta Rusya önde
Interpolün aradığı iki zanlı İstanbul'da yakalandı
Gelirde yıllık beyan ve ödeme süreleri uzatıldı
H-ÜFE'de televizyon programı yapımcılığı revaçta
Sıfır atıkta geri kazanım oranı yüzde 35
Promosyon listesi güncellendi
Meteorolojiden uyarı! Toz taşınımına dikkat...
LGS başvurularında bugün son gün
FETÖ'ye 20 ilde 'Kıskaç'!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9074,82%-0,06
  • DOLAR

    32,36% 0,17
  • EURO

    34,96% -0,24
  • GRAM ALTIN

    2324,75% 0,24
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00
  • Cuma 17.2 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.9 ° / 9.9 ° false
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli