İYİ Parti'den istifa eden Milletvekili Özdemir CHP'ye katıldı

İYİ Parti

İYİ Parti'den istifa eden Milletvekili Özdemir CHP'ye katıldı

İYİ Parti'den istifa eden İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir 'erozetini CHP Genel Başkanı Özgür Özel taktı. CHP'nin milletvekili sayısı Özdemir ile 128'e yükseldi.

ANKARA (İGFA) - 14 Mayıs seçimlerinde İstanbul’dan aday gösterilen Nimet Özdemir İYİ Parti’nin 44 milletvekilinden biri olarak TBMM'ye girmiş, daha sonra partisinden istifa etmişti.

Milletvekili Özdemir, bugün itibariyle resmi olarak CHP saflarına katıldı. Özdemir'e rozeti CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından partinin grup toplantısı öncesi takıldı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Özdemir ile ilgili, "Nimet Hanım iş dünyasında başarıları olan, İYİ Parti'de milletvekilliği yapan bir süredir bağımsız devam eden bir vekilimiz. Kadın hakları, hayvan hakları için mücadele veren biri. Bir süredir baba ocağı CHP'ye dönmek istiyordu. Bugün de buradalar, örgütümüzü temsil edecekler" dedi.

CHP'li Milletvekili Nimet Özdemir ise, tören sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, CHP'nin üyesi olmaktan onur duyduğunu belirterek, "Çıkılan kutlu iktidar yolunda, Kuvay-i Milliye ruhuyla, Milletimizle elele, adalet ve masumların hakkını sizlerle beraber savunmak istiyorum! Ben İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir olarak, önceliğim her zaman Milletim Devletim Bayrağım Vatanım olacaktır. Teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li belediyelere vergi tepkisi: Kantarın topuzunu kaçırdılar
Türk Sanat Müziğinin efsane ismi Muazzez Abacı vefat etti
Bisiklet yolu ağı genişliyor
Türkiye’den Hindistan’daki terör iddialarına sert yanıt
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bahçeli’ye ziyaret
TBMM'de RTÜK'ün boş üyeliklerine seçim yapıldı
Akdeniz’de günün dördüncü büyük sarsıntısı yaşandı! Bu kez 5,4 büyüklüğünde sallandı
Konya Selçuklu'da çevre duyarlılığı adına önemli bir adım
“Fikrim Gelecek” Hackathonu’nda Manisa’ya birincilik geldi
SP lideri Mahmut Arıkan'dan Papa 14. Leo uyarısı! Türkiye ziyareti küresel jeopolitik boyutlar taşıyor
Ankara’da çocuklara güvenli okul ve ilk yardım bilinci kazandırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 20 kahraman evladın 19'unun naaşına ulaşıldı... Son naaş arama çalışmaları sürüyor
Doğum yardımları çocuğun 5 yaşına kadar sürecek... Bakan Göktaş: Yeni bütçenin yüzde 53’ü kadınların
Ticaret'ten polistiren ürünlerin dampinge karşı kesin önlem
İYİ Parti liderinden 3 bin 900 sayfalık iddianameye sert tepki!
  • Perşembe 14.1 ° / 11.9 ° false
  • Cuma 12.7 ° / 10.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15 ° / 11.7 ° Güneşli