İtfaiyeden Öğrencilere Yangın Tatbikatı

İtfaiyeden Öğrencilere Yangın Tatbikatı

İtfaiyeden Öğrencilere Yangın Tatbikatı

Aksaray Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Sivil Savunma Haftası nedeniyle okul öncesi ve İlkokul öğrencilerine yangın tatbikatı eğitimi gerçekleştirdi. Yangın tahliye tatbikatında öğrencilere, yangın ile karşılaşması halinde 110 ve 112 acil servis telefonlarından yardım isteyebilecekleri hatırlatıldı. Minik öğrencilere yangına müdahale aşamaları bir bir gösterildi.

Sivil Savunma ve Deprem Haftası münasebetiyle Okul öncesi ve İlkokul öğrencileri İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. İtfaiye ekipleri, can ve mal güvenliğini en aza indirgemek için yangına müdahale aşamalarını tatbikatla öğrencilere anlattı.

İtfaiye Müdürlüğü, yangın tatbikatı eğitimi yaygınlaştırmak ve daha fazla öğrencinin bilgilenmesini sağlamak amacıyla bazı okullarda eğitim tatbikatları başlattı.

Öğrencilere, itfaiyenin görevlerinin neler olduğu ve hangi konularda müdahalede bulunacağına dair bilgiler verildi. İtfaiyecilik mesleğini anlatan ekipler, temsili olarak çıkan yangına müdahale ederek yangını söndürdüler.

Öğrenciler itfaiyeci oldu

Öğrencilere itfaiyeciliğin fedakârlık ve gayret gerektiren bir meslek olduğunu anlatan ekipler, öğrencileri grup halinde itfaiyenin kurtarma sepetine bindirdiler. Öğrenciler, takibat eğitimi için teşekkür ettiler. Eğitim sonunda öğrencilere Aksaray Belediyesinin boyama kitapları hediye edildi.

 

 



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik