Tarih: 27.04.2016 15:55

İtalya´da Aksaray´ı ve Türkiye´yi Temsil Etti.

Facebook Twitter Linked-in

 

Aksaray´ın en gözde eğitim kurumlarından biri olan ve hazırladığı AB projeleri ile eğitimde uluslararası ilişkileri geliştiren Kamber Gülüzar Demir İlkokulu yöneticileri, proje kapsamında katıldıkları yurt dışı faaliyetlerinde hem Aksaray´ı hem de ülkemizi başarıyla temsil ediyorlar.

ERASMUS + 2015-2017 projesi kapsamında düzenlenen ?Kahraman Olmak ya da Olmamak? adlı projenin ikinci durağı olan İtalya Gezisi gerçekleştirildi.

            Aksaray Kamber Gülüzar Demir İlkokulu´nun ortaklığında ?´Kahraman Olmak ya da Olmamak´´adlı projenin ikinci toplantısı ve eğitim gezisi İtalya´nın Norcia şehrinde gerçekleştirildi.

Eğitim gezisinde Türkiye´yi temsilen Aksaray Kamber Gülüzar Demir İlkokulu ile  Belçika,İtalya,Polonya,Portekiz ve Bulgaristan´dan çeşitli okullar katıldı.

Aksaray Kamber Gülüzar Demir İlkokulu Müdürü Enver Koç, İtalya´da gerçekleşen Eğitim gezisine kendisinin yanı sıra İngilizce öğretmeni Sultan Durmuş ile sınıf öğretmenleri Fatih Çalışkan ve Hatice Yeşildağ´ın katıldığını ifade ederek ?İtalya´da ki eğitim gezimizin amacı; eğitim sistemlerini, sınıf ortamlarını tanımak ve o yörenin kültürü hakkında bilgi sahibi olmaktı. Aksaray´ımızı ve ülkemizi temsil ettiğimiz gezimiz faydalı ve verimli geçmiştir.? şeklinde konuştu   




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —