Tarih: 05.04.2017 14:39

İstihdamda ve Girişimcilikte Kadın Zirvesi - 2017

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından yayınlanan basın bildirisinde şunları söyledi. Aksaray Valiliği ile Aksaray Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 07 Nisan 2017 Cuma günü Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında ?Kadın Zirvesi? gerçekleşiyor.

07 Nisan 2017 Cuma günü gerçekleşecek olan ?Çalışma Hayatı ve Kadın? konulu zirvede Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Çalışma Genel Müdürü Nurcan ÖNDER, Ak Parti Grup Başkan Vekili Aksaray Milletvekili İlknur İNCEÖZ, Aksaray Valisi eşi Yeşim PEKMEZ ve çok sayıda Kadın Sivil Toplum Kuruluşları tarafından katılım gerçekleştirilecektir.

Kadın Zirvesinde kadınların istihdamının ve girişimci iş kadınlarının arttırılmasına yönelik projelerin yanı sıra çalışma ve sosyal hayat içerisinde karşılaşılan sorunlar görüşülecektir. Ayrıca, İŞKUR program ve teşvikleri hakkında sunum gerçekleştirilecektir. Programda Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı, Ticaret Borsası, Kadın Girişimciler Derneği, MÜSİAD, TÜMSİAD, ASİAD, Türk Metal İş Sendikası, Şehit ve Gazilerimizin yakınları kadınlar, Halk Eğitim Merkezlerinden kadın kursiyerler, girişimcilikte başarılı kadınlar ile işçi ve işveren kadınların, TÜGVA, MEMUR-SEN, KAMU-SEN, Aksaray Baro Başkanlığı yetkililerinin yer alacağı platformda tek gündem Kadın İstihdamı ve Girişimcilik olacaktır. Kadın Zirvesine tüm kadınlarımız davetlidir. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —