Tarih: 14.03.2019 16:42

İşbirliklerini Geliştirmek Adına Çalışmalar Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Üniversite-Şehir işbirliğini geliştirmek adına pek çok çalışmayı hayata geçirdiklerini söyledi.

Şahin, Aksaray Haberci Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mustafa Avcı,Gazeteci Yazar Ahmet Erbaş ve AKTÜSDER Başkanı ve Gazeteci Yazar  Rasim Gül´ü ziyaret etti. ASÜ´nün, gençlerin nitelikli eğitimlerinin yanı sıra şehrin gelişimine de imkânlar ölçüsünde katkı sunmaya çalıştığını kaydeden Şahin, ?Gerek laboratuvar imkânları, gerek çeşitli fakültelerde görev yapan akademisyenlerin farklı sektörlere dair bilgilendirme çalışmaları, gerekse Aksaray´ın tarihi, kültürel ve sanatsal değerlerini öne çıkartan faaliyetler... Tüm bu alanlarda, kendisine âşık biçimde çalıştığımız şehrimize faydalı olmanın gayretindeyiz. Üniversite-Şehir işbirliğini daha da geliştirmek için çalışmalarımız devam edecek? dedi.

Ziyarette Rektör Şahin´e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayhan Özçifçi, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nezahat Altuntaş Duman ve Teknik Bilimler MYO Öğretim Görevlisi Muhammet Gümüşsoy eşlik etti. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —