İşbirliği İçinde Çalışmaktan Büyük Mutluluk Duyuyoruz

İşbirliği İçinde Çalışmaktan Büyük Mutluluk Duyuyoruz

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, şehir ve sanayi ile ilişkilerin gelişmesi adına yaptıkları çalışmaların devam ettiğini, Üniversitedeki her imkânın aynı zamanda şehrin de hizmetinde olduğunu söyledi.

Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’nu (TBMYO) ziyaret eden Rektör Şahin, sektörlerin ara eleman ihtiyacını karşılaması bakımından MYO’nun gelişmesini önemsediklerini, belirli bir program ve imkânlar dâhilinde yeniliklerin ivmesini arttırmaya çalıştıklarını vurguladı. Gerek kampüs genelinde, gerekse MYO özelinde bulunan laboratuvarların akademisyenler ve öğrenciler için öğrenme ve öğretme imkânı sağlarken, sektör temsilcileri için de işlerin gelişimine katkı sunduğunu anımsatan ASÜ Rektörü, “Kampüsümüzde bulunan imkânlar şehrimizin ve sanayicimizin de hizmetinde. Biz, işbirliği içinde çalışmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz” dedi.

Okul Müdürü Öğretim Görevlisi Bektaş Ayık ve okul yöneticileri kurumsal çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yaptı ve Rektör Şahin’e ziyareti münasebetiyle teşekkür etti.



Ankara'da Türkvatan ve Çarpışantürk zirvede

DOÇEK ekibi bu kez Kaçkar Dağı’na tırmanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi güreşte altın çağını yaşıyor

8 spor federasyonunun ana statüsü Resmi Gazete'de yayımlandı

Offroad heyecanı Ankara'da yaşanacak

GSB Okul Sporları 3 milyona yakın öğrenciyi sporla buluşturdu

Binicilikte TBMM Kupası sahibini buldu

GÖK-HAN Roket Takımı’ndan uluslararası başarı

Bursa Osmangazi’de Biathle rüzgarı esti

Bursa Osmangazi’de Triathle yarışları nefes kesti