İSABETLİ EĞİTİM MODELİ

İSABETLİ EĞİTİM MODELİ

İSABETLİ EĞİTİM MODELİ

Her çocuk özel yeteneklere sahip olarak doğar ve her biri yaptıklarıyla, hayalleriyle, değerleriyle, birikimleriyle, iç dünyalarıyla biriciktir ve önemlidir. Aldığı eğitim ve yaşadığı çevre ile bu yetenekler ya körelir ya da gelişir. Bu konudaki farkındalığımız ve her çocuğun kendi içinde kocaman bir dünya oluşuna dair inancımız; her öğrencimize özel, bir Gelecek Vizyonu belirlememize vesile olmuştur.

5 Q Eğitim Modeli çerçevesinde geliştirilen İsabetli Eğitimde Gelecek Vizyonu Projesiyle her öğrencimizin kendine özgü ve açığa çıkarılmayı bekleyen özellikleri keşfedilerek her çocuğa bireysel rehberlik sunulmaktadır. Böylece her öğrencimizi bütün yönüyle tanıyarak, onların küçük yaşlardan itibaren geleceklerine bilinçli bir şekilde yön verebilmelerine yardımcı olmak amaçlanmaktadır.

Her çocuk diğerlerinden farklı zekâ, yetenek, ilgi ve kişilik özelliklerine sahiptir. Çocuklar bu farklılıkları göz ardı edilerek standart bir eğitime tabi tutulmaları durumunda hayatları boyunca hak ettikleri başarıya ulaşamayacaklardır.

Birçok öğrenci yeteneği ve ilgi alanı doğrultusunda bilinçli bir gelecek tercihi yapamıyor. Bu yüzden hayata atıldıklarında okudukları bölümün dışında bir başka meslek ediniyorlar. Bazıları ise ilgi ve yetenekleriyle örtüşmeyen bir mesleği icra etmek zorunda kaldıkları için başarısız ve mutsuz oluyorlar. 14 Farklı Yetenek ve Gelişim atölyelerimiz ile Aksaray’da eğitime farklı bir bakış açısı getiriyoruz. Sizlerde bu farkı fark etmek isterseniz çayımızı içmeye kurumumuza bekleriz.

 

 

Yasin BÜYÜKESEN /İsabet Okulları Aksaray

 



Yabancılara konut satışları düştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Türk tarihinin duayenine taziye mesajı
İstanbul’da dev uyuşturucu operasyonu... 1,4 milyon hap ele geçirildi
Şap aşısında iğnesiz uygulama deneniyor
Anadolu Türk Deniz Görev Kuvveti dönüş yolunda
HÜRJET, Akdeniz üzerindeki testleri başarıyla geçti... Rüzgarını Torosların eteğinde estirdi
Ankara'da 90’lar sokak oyunlarıyla ramazan etkinliği
YÖK Başkanı Özvar: 2,4 milyon aday YKS’ye başvurdu
İnşaat üretimi Ocak'ta yıllık yüzde 8,0 arttı
Ticaret'ten kadın kooperatiflerine barkod katkısı
Ünlü tarihçi İlber Ortaylı vefat etti
Ağıralioğlu: Dış borç azalmadı, sadece hesaplama değişti
Çiftçilere 10,7 milyar TL tarımsal destek ödemesi yapılacak
Ankara'da Dünya Böbrek Günü’ne özel sağlık etkinliği
JAK Timleri kış sezonunda 8 bin 699 olaya müdahale etti
  • Cuma 8 ° / 5 ° Güneşli
  • Cumartesi 9.4 ° / 5.6 ° Güneşli
  • Pazar 9.1 ° / 6.6 ° false