İl Başkanı Hüseyin Altınsoy;Ak Parti İle Aksaray'ın Çehresi Değişti

İl Başkanı Hüseyin Altınsoy;Ak Parti İle Aksaray

AK Parti hükümetleri ile çağ atlayan Türkiye’de, önemli değişimlerin yaşandığını belirten AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, bu değişimleri hisseden şehirlerden olan Aksaray’a son 15 yılda 10,63 milyar TL yatırım yapıldığını bildirdi.

Aksaray’ın her alanına yatırım yapıldığına dikkat çeken İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Ulaştırmadan, Sağlığa, Eğitimden, Orman ve Su İşlerine, TOKİ’den Bilim, Sanayi ve Teknoloji’ye kadar her alanda yapılan dev yatırımlarla Aksaray’ın adeta çehresinin değiştiğine işaret etti.

Son 15 yılda Aksaray’a 10,63 milyar TL yaptırım yapıldığını ifade eden Başkan Altınsoy, “AK Partimiz kurulduğu günden bugüne ilimizin kalkınması için büyük yatırımları hayata geçirdi. Birçok alanda gerçekleştirilen yeniliklerde ilimiz payını ziyadesiyle almış almaya da devam edecektir” açıklamasında bulundu.

Aksaray’a gerçekleştirilen yatırımların miktarlarını kalem kalem açıklayan Başkan Altınsoy, “Ulaştırma ve Haberleşmede 1,1 milyar TL, Eğitimde 333,54 milyon TL, Sağlıkta 284 milyon TL, Adalette 690,72 milyon TL, Orman ve Su İşlerinde 284 milyon TL, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığınca 2 milyar TL, Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 172,10 milyon TL, TOKİ Başkanlığınca 714 milyon TL, İller Bankası 1,9 milyar TL, Gıda, Tarım Ve Hayvancılıkta 1,2 milyar TL, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca 859,78 Milyon TL, Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığınca 606 milyon TL, Kültür ve Turizm Bakanlığınca 44,20 milyon TL, Vakıflar Genel Müdürlüğünce 9,11 milyon TL, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca 195,50 milyon TL, İçişleri Bakanlığınca 109,715 milyon TL, Maliye Bakanlığınca 39,57 bin TL, Çalışma Bakanlığınca 113,37 milyon TL ve kalkınma ajansı çalışmaları ile 21,56 milyon TL yatırımı hayata geçirdik. Bugüne kadar nasıl yatırımlar ilimize aktıysa bundan sonra da akmaya devam edecek” dedi.

Yatırımların devam edeceği müjdesini veren ve son olarak TOKİ’nin Aksaray’a yapacağı 980 konutunda hayırlı olmasını dileyen İl Başkan Altınsoy, “Bizler, milletimizin hizmetkarı olarak, dün olduğu gibi bugün de Büyük Türkiye hayalini gerçekleştirmek için canla başla çalışacağız. Bugüne kadar Aksaray ilimize kazandırılan yatırımlarda emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, birbirinden değerli Bakanlarımız, ilimizin kıymetli milletvekilleri ve güçlü AK Parti Aksaray teşkilatımıza teşekkürler ederim



Ortaköy’de Acı Kayıp: 1. Sınıf Öğrencisi Aras Uğur Hayatını Kaybetti
Marmara için kuvvetli rüzgar uyarısı!
Şehidimizin Adı Köy Girişinde Yazıldı
Ankara Büyükşehir’den tıbbi aromatik bitki yetiştiriciliği kursu
Aksaray Spor’dan Fırtına Gibi Galibiyet: 5-1
Doğuş Çay, 3. cips fabrikasını Bursa’da kurdu
TETSİAD Başkan Adayı Ufuk Ocak’tan ‘Prestijli Fuar’müjdesi
Özgür Özel: “Yargı tarihinin en utanç verici iddianamelerinden”
Türkiye-Tacikistan İş Birliği Güçleniyor: İş İnsanı Cihangir Fikri Saatçioğlu'ndan Büyükelçiye Ziyaret
Aksaray Ihlara’da Balon Gösterisi 20-21 Eylül’de Başlıyor
Türkiye’ye 2 milyar dolarlık uluslararası doğrudan yatırım
Truva Bakır 86 bin yıllık tarihi mirasa sahip çıkıyor
Maden sektörü MINEX 2025’te buluştu
AKSARAY ZABITASI’NDAN ÇEVRE DENETİMİ VE CEZA UYGULAMASI BAŞLIYOR
Marmara ve Ege kıyılarına rüzgar uyarısı
  • Pazar 22.9 ° / 17.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.3 ° / 18 ° Güneşli
  • Salı 22.5 ° / 18.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı