İl Başkanı Altınsoy; “Geleceğimiz Gençlere Emanet”

İl Başkanı Altınsoy; “Geleceğimiz Gençlere Emanet”

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Gençlerimizin cehalet bataklığına saplanmasını isteyen kişilere en büyük cevabın; okumuş bireyler olarak milletini yükselten çocuklarımız ve gençlerimizin olacağından hiç şüphemiz yok.” dedi.

Gençlerin ülkenin geleceğinin mimarları olduğuna işaret eden İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Aydınlık yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımızın gelişimlerini önemli derecede etkileyecek, ülkemiz ve milletimiz için önemli birer fert olarak yetişmelerini sağlayacak yeni bir 2019-2020 eğitim-öğretim dönemine girmenin gururunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır. Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülke sevgisini, bağımsızlık onurunu öğreten yer okuldur.”

Eğitimin bir milleti özgür, bağımsız ve sosyal toplum halinde yaşattığını aktaran Başkan Altınsoy, “Eğitimin yaşam boyu devam eden önemli bir süreç olduğunu unutmamalıyız. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde tek umut kaynağı gençler ve çocuklardır. Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızı milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın sahip olduğu bilimsel ve teknolojik gelişmelerin içinde yer alan bireyler olarak yetişmesi için olan çabalarımız artarak devam edecektir. Gençlerimizin cehalet bataklığına saplanmasını isteyen kişilere en büyük cevap; okumuş bireyler olarak milletini yükselten çocuklarımız ve gençlerimizle olacaktır.” değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye’nin her alanda kendini yenileyerek gelişen ülkeler arasında üst sıralarda olduğunu belirten İl Başkanı Altınsoy, “Bilginin sürekli yenilendiği, teknolojinin inanılmaz derecede ilerlediği günümüzde bu döngüyle birlikte hareket eden ve artık kabına sığmayan bir Türkiye’nin olduğunu düşünürsek, eğitim modelimizde ne kadar istikrarlı olduğumuzun farkına varıyoruz. AK Parti 2002’den bu yana ülkemizin eğitim ve öğretimine çok büyük desteklerde bulunmuştur. Halkımızla birlikte el ele vererek yıllar boyu eğitim camiasını canlı tutmak, başarılı öğretmen ve öğrenciler yetiştirmek için hiçbir emekten ödün vermeyen AK Parti sayesinde artık başarı oranı çok daha yükseklerdedir. İnşallah bundan sonra ki süreçte de eğitim camiasına olan desteğimiz eskisinden daha fazla olacaktır. Yeter ki ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak başarılı fertler yetişsin. Bu süreçte kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakârlıklarla ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyor, başarılar diliyorum.” ifadelerinde bulundu.



Mizah dergisine soruşturma: 4 gözaltı!
Erdoğan: 2026 NATO Zirvesi Ankara'da... Yapay zekâda iddialı hedefler
48 bin kanser hastasına müjde! 5 akıllı ilaç SGK kapsamında
Tarım ve Orman'dan Çubuk’taki yem sektörüne teknik ziyaret
MKE'nin 'Nüfuz Edici Bomba'sı engel tanımıyor!
Bakan Şimşek: Dezenflasyon süreciyle fiyat istikrarına odaklanıyoruz
HEMBA'dan 3 milyon kişi faydalandı... Bilgisayar İşletmenliği HEMBA'nın gözdesi
Emine Erdoğan’dan 'Koruyucu Aile Günü'nde anlamlı mesajlar
1 TL'lik kayısı paylaşımı 1,4 milyon TL cezaya patladı! Yanıltıcı paylaşıma milyon liralık ceza!
Muharrem İnce'den Saraçhane çağrısı
Atlı Jandarma Timleri Denizli ve Gaziantep’te
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Dışişleri Bakanı'nı kabul etti
İzmir Büyükşehir'den yangınların bilançosu
AFAD'dan İzmir ve Bilecik'e 60 milyon TL acil yardım ödeneği
Efkan Ala’dan 17-25 Aralık iddialarına yalanlama!
  • Salı 28.2 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.7 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Perşembe 25.3 ° / 11.2 ° Güneşli