Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

İl Başkanı Altınsoy; “Geleceğimiz Gençlere Emanet”

İl Başkanı Altınsoy; “Geleceğimiz Gençlere Emanet”

AK Parti Aksaray İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Gençlerimizin cehalet bataklığına saplanmasını isteyen kişilere en büyük cevabın; okumuş bireyler olarak milletini yükselten çocuklarımız ve gençlerimizin olacağından hiç şüphemiz yok.” dedi.

Gençlerin ülkenin geleceğinin mimarları olduğuna işaret eden İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Aydınlık yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımızın gelişimlerini önemli derecede etkileyecek, ülkemiz ve milletimiz için önemli birer fert olarak yetişmelerini sağlayacak yeni bir 2019-2020 eğitim-öğretim dönemine girmenin gururunu yaşıyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğini şekillendiren eğitim süreci, sadece bireylerin değil toplumumuzun geleceği için de büyük önem taşımaktadır. Çocuklarımıza ve gençlerimize saygıyı, millet ve ülke sevgisini, bağımsızlık onurunu öğreten yer okuldur.”

Eğitimin bir milleti özgür, bağımsız ve sosyal toplum halinde yaşattığını aktaran Başkan Altınsoy, “Eğitimin yaşam boyu devam eden önemli bir süreç olduğunu unutmamalıyız. Birlik ve beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde tek umut kaynağı gençler ve çocuklardır. Bu ülkenin geleceği olan çocuklarımızı milli ve manevi değerlerine bağlı, çağın sahip olduğu bilimsel ve teknolojik gelişmelerin içinde yer alan bireyler olarak yetişmesi için olan çabalarımız artarak devam edecektir. Gençlerimizin cehalet bataklığına saplanmasını isteyen kişilere en büyük cevap; okumuş bireyler olarak milletini yükselten çocuklarımız ve gençlerimizle olacaktır.” değerlendirmesinde bulundu.

Türkiye’nin her alanda kendini yenileyerek gelişen ülkeler arasında üst sıralarda olduğunu belirten İl Başkanı Altınsoy, “Bilginin sürekli yenilendiği, teknolojinin inanılmaz derecede ilerlediği günümüzde bu döngüyle birlikte hareket eden ve artık kabına sığmayan bir Türkiye’nin olduğunu düşünürsek, eğitim modelimizde ne kadar istikrarlı olduğumuzun farkına varıyoruz. AK Parti 2002’den bu yana ülkemizin eğitim ve öğretimine çok büyük desteklerde bulunmuştur. Halkımızla birlikte el ele vererek yıllar boyu eğitim camiasını canlı tutmak, başarılı öğretmen ve öğrenciler yetiştirmek için hiçbir emekten ödün vermeyen AK Parti sayesinde artık başarı oranı çok daha yükseklerdedir. İnşallah bundan sonra ki süreçte de eğitim camiasına olan desteğimiz eskisinden daha fazla olacaktır. Yeter ki ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak başarılı fertler yetişsin. Bu süreçte kendilerini mesleklerine adamış, büyük fedakârlıklarla ülkemizin her köşesinde görev yapan öğretmenlerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimizin ve velilerimizin yeni eğitim öğretim yılını kutluyor, başarılar diliyorum.” ifadelerinde bulundu.



Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Ekonomik güven '100'ledi!
Kamu taşınmazlarında eğitim ve yurt faaliyetleri için 'üst hak' değişikliği
Ege Denizi'nde kuvvetli fırtına!
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli