İki suç örgütü daha 'Kuyu'ya düştü!

İki suç örgütü daha

İki suç örgütü daha 'Kuyu'ya düştü!

Manisa’da Doğan Gezekli’nin, Yozgat’ta Ahmet Doğan’ın elebaşılığını yaptığı 2 ayrı organize suç örgütüne yönelik “Kuyu-31” operasyonları düzenlendi. Operasyonlar sonucu organize suç örgütü üyesi 30 şüpheli yakalandı.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı, Soma ve Yozgat Cumhuriyet Başsavcılıkları ile Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde; Manisa ve Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüklerince yapılan çalışmalar sonucu; Manisa ve Yozgat merkezli Trabzon, Tekirdağ ve Hatay’da “Kuyu-31” operasyonlarının düzenlendiğini duyurdu.

Operasyonlarda organize suç örgütü üyesi 30 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin, eğlence mekânlarını cebir ve tehdit kullanarak ele geçirmeye çalışma, esnafa ait iş yerlerini kurşunlama, silahlı tehditle mağdur şahıslara zorla senet imzalattırma, silah ticareti yapma, suç işlemek amacıyla örgüt kurma, silahla kasten yaralama, vergi usul kanununa muhalefet etme, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yağma, tefecilik, şantaj ve tehdit suçlarından haklarında soruşturma başlatıldı. 

Operasyonlarda 8 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız tüfek, 7 kesici delici alet, muhtelif miktarda uyuşturucu madde ile çok sayıda çek ve senet ele geçirildi. 

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1841339231035154749

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya paylaşımında, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; organize suç örgütleri ve çeteler kazdıkları kuyulara düşecekler. Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökerteceğiz. Operasyonları koordine eden cumhuriyet başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle." ifadelerini kullandı.



Balcı – Pirli Yolunda Asfalt Çalışmaları Başladı
Mizah dergisine soruşturma: 4 gözaltı!
Erdoğan: 2026 NATO Zirvesi Ankara'da... Yapay zekâda iddialı hedefler
48 bin kanser hastasına müjde! 5 akıllı ilaç SGK kapsamında
Tarım ve Orman'dan Çubuk’taki yem sektörüne teknik ziyaret
MKE'nin 'Nüfuz Edici Bomba'sı engel tanımıyor!
Bakan Şimşek: Dezenflasyon süreciyle fiyat istikrarına odaklanıyoruz
HEMBA'dan 3 milyon kişi faydalandı... Bilgisayar İşletmenliği HEMBA'nın gözdesi
Emine Erdoğan’dan 'Koruyucu Aile Günü'nde anlamlı mesajlar
1 TL'lik kayısı paylaşımı 1,4 milyon TL cezaya patladı! Yanıltıcı paylaşıma milyon liralık ceza!
Muharrem İnce'den Saraçhane çağrısı
Atlı Jandarma Timleri Denizli ve Gaziantep’te
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İngiltere Dışişleri Bakanı'nı kabul etti
İzmir Büyükşehir'den yangınların bilançosu
AFAD'dan İzmir ve Bilecik'e 60 milyon TL acil yardım ödeneği
  • Salı 28.2 ° / 13.5 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.7 ° / 13.6 ° Güneşli
  • Perşembe 25.3 ° / 11.2 ° Güneşli