İHTİSASLAŞMA DERGİSİNİN İSMİ VE DİLİ DEĞİŞTİ

İHTİSASLAŞMA DERGİSİNİN İSMİ VE DİLİ DEĞİŞTİ

İHTİSASLAŞMA DERGİSİNİN İSMİ VE DİLİ DEĞİŞTİ

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Spor ve Sağlık Alanında İhtisaslaşma Koordinatörlüğünün çıkarttığı akademik derginin ismi ve yayın dili değiştirildi. Dergi artık Advances in Health, Sports and Technology Sciences/Sağlık, Spor ve Teknoloji Bilimlerindeki Gelişmeler (AHSTS) ismiyle, tamamen İngilizce olarak yayımlanacak.

ASÜ Spor ve Sağlık Alanında İhtisaslaşma Koordinatörü Prof. Dr. İsmail Bayraklı, dergiyi akademik bakımdan üst liglere çıkarmak için bir süredir çeşitli çalışmalar yaptıklarını belirtti. Bu kapsamda derginin ismini, yayın dilini ve yüzünü değiştirdiklerini söyleyen Bayraklı, “Dergimiz artık Advances in Health, Sports and Technology Sciences ismiyle yayımlanacak. Tamamen İngilizce makalelerden oluşacak olan dergiye yeni bir boyut kazandırmak istiyoruz. İnşallah kısa süre içinde dergimizi akademik bakımdan çok farklı bir noktaya getirmiş olacağız. Dergimizin editör kadrosu ulusal ve uluslararası akademisyenlerden oluşuyor. Hedefimiz, dergimizi sadece Türkiye’de değil dünya genelinde bilinir bir hale getirmek” dedi.

Prof. Bayraklı, yaptıkları yeniliklerden birisinin de makale gönderim sistemi olduğunu belirtti ve sistemi daha sade ve kolay anlaşılır bir hale getirdiklerini vurguladı.



Nilüfer Belediyesi GESK ligi lider bitirdi

A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın 3-9 Haziran Alanya kampı kadrosu açıklandı

Serbülent Dalkıran Süper Lig'den teklif bekliyor

Süper Lig'de haftanın programı açıklandı! Galatasaray- Fenerbahçe derbisi ne zaman oynanacak?

Tekvando Milli Takımı'na TBMM'den tebrik

Milli okçumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu oldu

IHF Başkanı Dr. Hassan Moustafa Türkiye'de

İlklerin kadın hakem ikilisi Avrupa Ligi Finali'nde

Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi