Tarih: 06.11.2015 07:57

İHH´NIN Un Kampanyasına Hukukçular Derneği´nden Anlamlı Destek

Facebook Twitter Linked-in

 

Hukukçular Derneği Aksaray Şubesi Başkanı Av. İlyas İLHAN ve yönetim kurulu üyeleri Aksaray İHH İnsani Yardım Derneğine anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. 
Suriye´deki insani drama duyarsız kalmayan Başkan İlhan ve derneğe üye on üç avukatın aralarında oluşturdukları fonu savaş mağduru yetim, kadın, yaşlı başta olmak üzere İHH´nın kolladığı muhtaç insanlara ekmek olarak ulaştırılmak üzere dernek başkanı Önder ÖZKAN´a ileterek İHH´nın faaliyetlerine her fırsatta destek olacaklarını belirtti.

Aksaray İHH Başkanı Önder ÖZKAN ziyaret nedeniyle dernek başkanı Av İlyas İLHAN ve yönetim kuruluna teşekkür etti. ´Suriye için Acil Un´ kampanyasına gösterdikleri duyarlılığın önemine değinen Özkan, dünyanın neresinde olursa olsun yardıma muhtaç herkesten sorumlu olduklarını söyledi. Özkan misafirlere İHH´nın faaliyetleri hakkında detaylı bilgi verdi ve Hukukçular Derneği´nin bu anlamlı desteğini STKlar arası dayanışma ruhunu geliştirme, kuruluşların faaliyetlerine katılım ve destek açısından çok önemsediklerini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —