İçişleri'nden 12 ilde 83 zehir tacirine Narkokapan!

İçişleri

İçişleri'nden 12 ilde 83 zehir tacirine Narkokapan!

Zehir tacirlerine yönelik 12 ilde Jandarma tarafından düzenlenen "NARKOKAPAN-4" operasyonlarında; 658 kilogram uyuşturucu madde ile 127 bin 474 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

ANKARA (İGFA) - İçişleri Bakanlığı'nın kısa bir süre önce zehir tacirlerine yönelik başlattan 'Narkokapan' operasyonlarının 4'üncüsü bu kez 12 ilde düzenlendi.

 

Operasyonun detaylarını İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından paylaştı.

83 şüphelinin yakalandığı Narkokapan-4'te 50'sinin tutuklandığı, 16’sı hakkında adli kontrol kararı verildiğini belirten Bakan Yerlikaya, diğerlerinin işlemleri devam ettiğini bildirdi.

https://twitter.com/AliYerlikaya/status/1873590762320912813

Yapılan her bir operasyon ile ele geçirilen her bir maddenin geleceğimize sahip çıkma mücadelesi olduğuna dikkati çeken Bakan Yerlikaya, "Geleceğimiz olan gençlerimizi uyuşturucudan uzak tutmak, hepimizin ortak görevidir. Bu görevi, seferberlik ruhuyla, birlik ve beraberlik içinde gerçekleştiriyoruz.Operasyonları koordine eden Cumhuriyet Başsavcılıklarımızı ve operasyonları gerçekleştiren Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

 



Ankara'da Türkvatan ve Çarpışantürk zirvede

DOÇEK ekibi bu kez Kaçkar Dağı’na tırmanıyor

İzmir Büyükşehir Belediyesi güreşte altın çağını yaşıyor

8 spor federasyonunun ana statüsü Resmi Gazete'de yayımlandı

Offroad heyecanı Ankara'da yaşanacak

GSB Okul Sporları 3 milyona yakın öğrenciyi sporla buluşturdu

Binicilikte TBMM Kupası sahibini buldu

GÖK-HAN Roket Takımı’ndan uluslararası başarı

Bursa Osmangazi’de Biathle rüzgarı esti

Bursa Osmangazi’de Triathle yarışları nefes kesti