Hüseyin Koçak`ın Kurban Bayramı Mesajı

Hüseyin Koçak`ın Kurban Bayramı Mesajı

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma v e Danışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı Bayram mesajında birlik çağrısında bulundu.

Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma v e Danışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı Bayram  mesajında birlik çağrısında bulundu.

 

           Hüseyin Koçak şunları söyledi. Sevgili Aksaraylılar ve şahit aileleri hepinizin Mübarek Kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını cenabı Allahtan niyaz ederim. Kurban Bayramı, yoksulların, kimsesizlerin hatırlandığı, eş, dost ve yakınların kaynaştığı, başta sevgi olmak üzere, yüce milletimizin derinliklerinde var olan bütün ahlaki meziyetlerin de paylaşıldığı kutsal günlerimizden birisidir. Milletimizi güçlü kılan büyük medeniyet geleneğimizin, derin kültürel varlığımızın ve manevi değerlerimizin kazandırdığı dayanışma ruhu, aynı zamanda bizim en büyük enerji kaynağımızdır. Bu ruh, dostluk, sevgi ve hoşgörü duygularının yoğunluk kazandığı bayramlarda daha fazla kendisini hissettirmektedir dedi 



Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu