Tarih: 09.11.2018 23:10

Hüseyin Koçak 10 Kasım Atatürk´ü Anma Mesajı Yayınladı

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak 10 Kasım Atatürk´ü anma günü mesajı yayınladı. Koçak mesajında şunları söyledi.10 Kasım tarihinin Türk Milleti için sembolik önemi, yalnızca Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü anma günü değildir. Bu gün, aynı zamanda Atatürk´ün Türkiye Cumhuriyeti için çizdiği idealleri gerçekleştirme konusunda yol alma günüdür. Seneler öncesinde Atatürk, Cumhuriyetimizin gelecek kuşaklarına yönelik olarak, ?Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir´ demişti. ?Benim düşüncelerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir.´ Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün vizyonu, onun eserlerinde ve geleceğe yönelik yüksek öngörüsünde yaşamaktadır.

Biz 10 Kasımlarda bir yandan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü anarken; diğer yandan O´nun aydınlık yolundan azim ve kararlılıkla yürüdüğümüzü göstermek zorundayız. Asıl ödevimiz; devletimize, demokrasiye, tam bağımsızlığa, insan hak ve özgürlüklerine sahip çıkmak olmalıdır.

Cumhuriyetimizin kurucusu, ulusal bağımsızlığımızın mimarı Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ü aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümünde derin bir özlemle anarken, Aksaray Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  olarak Cumhuriyet´i daha iyi bir geleceğe taşımak için elimizden geleni yapacağımızı dile getirerek Mustafa Kemal Atatürk´ü Rahmet ve Minnet ile anıyoruz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —