Hemşirelik, merhamet dolu yüreklerin yapabileceği iştir

Hemşirelik, merhamet dolu yüreklerin yapabileceği iştir

Hemşirelik, merhamet dolu yüreklerin yapabileceği iştir

AK Parti Aksaray İl Kadın Kolları Dünya Hemşireler günü münasebetiyle Aksaray Devlet Hastanesinde görev yapan hemşirelerimizi ziyaret etti. İl Başkanı Abdülkadir Karatay, İl Kadın Kolları Başkanı Hediye Pak ve Kadın Kolları Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette hemşirelere karanfil dağıtıldı.

 

                         “Bu kutlu güzel meslekte görevli tüm hemşirelerimizin gününü kutluyoruz. Sorumluluğunuz büyük, görev yükünüz ağır hepinize kolaylıklar diliyoruz diyen Hediye Pak, AK Parti 12 yıllık iktidarı döneminde sizlerin sorunlarına eğilerek gerekli çözümleri sizlere sunmuştur. Daha rahat ve huzurlu ortamlarda çalışmanız için bugün olduğu gibi yarın da çalışmalarımıza devam edeceğiz,” dedi.

 

                        Hastane Başhemşiresini ziyaret eden ak heyet teşekkür ve minnetlerini sundu.  Ziyaretten dolayı memnuniyetini sunan hemşireler bu ilgili ziyaretten dolayı Ak Parti ailesine teşekkür ediyoruz diyerek, yanımızda olduğunuzu bilmek bize güç verecektir dedi.

 

                        Hastanede görevli tüm hemşirelerle birebir konuşup karanfil veren İl Başkanı Abdülkadir Karatay ve Hediye Pak sağlık personeli olmanın zor yanlarını biliyoruz sabır ve zahmet gerektiren bir göreviniz var her birinize ayrı ayrı kolaylıklar diliyoruz. Hastanın hasta halinde yanında bulunmak, onlara büyük özveri ve yardımcı olmak ancak sevgi ve merhamet dolu yüreklerin yapabileceği iştir. Sizleri bu saygın davranışınızdan dolayı ayrıca kutluyoruz. Bizler bu kutsal meslekle görevli siz hemşirelerimize saygı duyuyoruz toplum olarak da bu bilinci taşıyarak sizlere görevinizde başarılar diliyoruz, diyerek hastaneden ayrıldılar.



Nilüfer Belediyesi GESK ligi lider bitirdi

A Milli Kadın Hentbol Takımı'nın 3-9 Haziran Alanya kampı kadrosu açıklandı

Serbülent Dalkıran Süper Lig'den teklif bekliyor

Süper Lig'de haftanın programı açıklandı! Galatasaray- Fenerbahçe derbisi ne zaman oynanacak?

Tekvando Milli Takımı'na TBMM'den tebrik

Milli okçumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu oldu

IHF Başkanı Dr. Hassan Moustafa Türkiye'de

İlklerin kadın hakem ikilisi Avrupa Ligi Finali'nde

Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi