Hedef 2020 Tokyo Olimpiyatları

Hedef 2020 Tokyo Olimpiyatları

Hedef 2020 Tokyo Olimpiyatları

Kore´de düzenlenen Paralimpik Atıcılık Dünya Şampiyonası´nda 10 metre yatarak tüfek atışlarında dünya üçüncüsü olan milli sporcu Hakan Çevik eşi milli sporcu Suzan Çevik ile Vali Aykut Pekmez´i ziyaret etti.

Milli sporcular ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Cüneyt Alkan ve sporcu antrenörlerini kabul eden Vali Pekmez başarılarının devamını beklediklerini belirttiği Çevik´i tebrik etti.

Çalışmaları ve düzenlenecek şampiyonlar hakkında bilgi alan Vali Pekmez; sporculara her zaman yanlarında olduklarını belirterek; son şampiyonada elde ettiği başarı ile Tokyo´da düzenlenecek olimpiyatlara katılacak ilk sporcu olan Çevik´in kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Aksaray Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğü sporcusu olan Hakan ve Suzan Çevik çifti bu yıl Fransa´da World Cup, 2019 yılında Avustralya´da Dünya şampiyonasına katılacaklarını belirterek tek hedeflerinin 2020 Tokyo Olimpiyatları olduğunu belirttiler.

Kendilerine her zaman destek olan Vali Aykut Pekmez´e teşekkür eden sporcular Aksaray ve Türkiye adına olimpiyatlarda altın madalya kazanmak istediklerini ifade ettiler.



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik