Hazır Yapı Sektöründe Çözüm Ortağınız

Hazır Yapı Sektöründe Çözüm Ortağınız

Hazır Yapı Sektöründe Çözüm Ortağınız

İnternet kullanımının yaygınlaştığı günümüz coğrafyasında uzak kitlelere hizmet götürmek ve potansiyel müşterilerini ürünleriyle buluşturmak isteyen işletmeler ürünlerini ve hizmetlerini internet ortamında yayınını yapmaktalar. Bunlara bir yenisi daha eklendi ve çözüm ortağınız olmaya hazır durumdadır.

Prefabrik yapı sektöründe öncü firmalardan olan Hekim Holding A.Ş çalışmalarını internet ortamına taşımış ve kolay kullanım ve ara yüzüyle www.hekimholding.com internet adresinde müşterileriyle buluşmaktadır.

Yapı işleriniz için çözüm arıyorsanız siteyi ve firmayı incelemeden karar vermeyin. Sitede yatırımcı ilişkileri, basın odası, sosyal sorumluluk gibi yenilikçi alanlar bulunmakta fotoğraflar, videolar ve iletişim seçenekleriyle bilgi edinmek ve şirketle iletişime geçmek oldukça kolay ve hızlı yapılabilmektedir.

170.000 m2 alanda üretim yapmakta olan şirket hazır yapı ürünlerini kendi bünyesindeki hammadde kaynağını kullanarak çevreci olması yanında sosyal sorunluluk bilinci ile de ön plana çıkmaktadır. Hekim holding güvencesi ile yeni yaşam alanlarınıza merhaba diyebilirsiniz.

Ürünlerini son teknoloji ile üretmekte ve inovasyonu ilke edinmiş sitede detaylı olarak bulabileceğiniz yapı malzemeleri endüstrisi, madencilik endüstrisi, boya ve plastik endüstrisi ve gıda endüstrisi alanlarında hizmet için hazır çözüm ortağınız olacaktır.



Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor