Tarih: 12.12.2017 14:30

Hasibe Yazgı ve İş Kadını Aysun Akkurt Fizyomet Sağlıklı Yaşam Merkezinde Çocukları Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi Başkanı Hasibe Yazgı ve İş Kadını Aysun Akkurt, Aksaray´ın ilk ve tek sağlıklı yaşam merkezi olan Aysun Hızlı Okur´a ait Fizyomet Sağlıklı Yaşam Merkezi´ne ziyaret gerçekleştirerek Oyun atölyesinde eğitim gören çocuklara moral verdiler.

Kadın Koordinasyon Merkezi Başkanı Hasibe Yazgı, kadın girişimci Aysun Hızlı Okur´un Aksaray´da hizmete kazandırdığı Sağlıklı Yaşam Merkezinde verilen hizmetlerin özellikle çocukların gelişimi açısından çok önemli olduğunu söyledi. Hasibe Yazgı, Aksaray´a böylesine güzel bir yaşam merkezi kazandırmasından dolayı Psikolog Aysun Hızlı Okur´u tebrik etti.

Fizyomet Sağlıklı Yaşam Merkezinin sahibi Psikolog Aysun Hızlı Okur, Yaşam Merkezine sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdiğinden dolayı Hasibe Yazgı ve Aysun Akkurt´a nazik ziyaretlerinden dolayı Teşekkür etti.

Psikolog Aysun Hızlı Okur, Aksaray´da ilk ve tek olma özelliğine sahip olan oyun atölyesinde 3-6 yaş grubu çocuklara dikkat ve gelişimi destekleyici eğitici oyunlarla eğitim verildiğini ifade etti.

Eğitimlerin Psikolog eşliğinde verildiğini ifade eden Okur, Çocukların anneleri ile kaliteli zaman geçirmelerini sağlayan anneli- çocuklu oyun gruplarını kapsadığını söyledi.

Yapılan açıklamaların ardından Hasibe Yazgı ve Aysun Akkurt, oyun atölyesinde eğitim gören çocukları ziyaret etti. Çocuklarla birlikte oyunlar oynayarak moral verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —