Tarih: 26.03.2022 15:15

HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği  9. Temsilciliğini Aksaray’da Açtı

Facebook Twitter Linked-in

HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği’nin Türkiye’deki 9. resmi temsilciliği 26 Mart Cumartesi günü Aksaray’da açıldı. Açılışa; Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, IGMG Türkiye Bölge Başkanı Ahmet Divleli, HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Halil Aydın, IGMG Aksaray Temsilcisi Cem Elibol, HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği Aksaray Temsilcisi Ayhan Türk ile çok sayıda davetli katıldı. 
Daha önce Afyonkarahisar, Kayseri, Kocaeli, Konya, Ordu, Samsun, Sivas ve Bursa’da resmi temsilcilikler açan derneğin, 9 ilde de fahri temsilciliği bulunuyor. 
Açılışta konuşan IGMG Türkiye Bölge Başkanı Ahmet Divleli; uluslararası tecrübe ve bilgi birikimlerini HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği ile birlikte Aksaray’ın istifadesine sunmak istediklerini söyledi. 
HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Halil Aydın ise;  “Dünyanın dört kıtasına iyilik, hayır ve yardımın ulaşmasına aracı olan HASENE International; Kumanya, Zekat, Fitre, Kurban ve Acil Yardım kampanyaları ile, Yetim Destek Çalışması, Su Kuyusu, Eğitim, Sosyal Sorumluluk, Sağlık, Aşevleri ve Mobil Hizmetler projelerini dünyanın 100‘ü aşkın ülkesinde yüzbinlerce bağışçısıyla gerçekleştiriyor” dedi. 
Halil Aydın, HASENE Sosyal Yardımlaşma Derneği olarak 18 ilde ihtiyaç sahiplerine ulaşıp; onların temel ihtiyaç ve haklarını gözeterek, insan onuruna yaraşır bir yaşam sürmeleri doğrultusunda çalışmalar yaptıklarını ifade etti. Aydın, birçok ilde de resmi makamlar ile birlikte kampanya ve sosyal sorumluluk projelerini devam ettirdiklerini kaydederek; “Önceleri Almanya’daki genel merkezimizin Türkiye’deki dağıtım eliyken bugün, kendi bünyemizde bizatihi yardımları, bağışları toplayan ve bunları ihtiyaç sahiplerine ulaştıran bir konumdayız.” dedi ve Aksaray ilinde temsilcili açtıkları için duydukları mutluluğu dile getirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —