Tarih: 09.11.2016 22:31

Haluk Şahin Yazgı´nın 10 Kasım Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün vefatının 78. Yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

  Başkan Yazgı 10 Kasım mesajında şu görüşlere yer verdi:

 ? Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük komutan ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün, aramızdan ayrılışının 78. yılında şükran ve minnetle anıyoruz. O, tüm dünyada hayranlık uyandıran başarıları, düşünceleri, liderlik yeteneği ve üstün kişiliği ile tarihe malolmuş bir önderdir. Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk´ün hem eseri hem de destanıdır.
Bu öyle bir destandır ki; Gücünü milletine olan sevgisinden ve inancından alan Atatürk´ün tarihi başarıları, özgür ve bağımsız yaşamak isteyen diğer uluslara da yol gösterici olmuştur.

  O´nun veciz sözlerinden olan ? Vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır ? düsturuyla hepimize düşen görev bu ülkenin ilerlemesi, gelişmesi, muasır medeniyetler seviyesine ulaşması, dünya var oldukça bağımsız ve hür yaşamak için görevimizi en iyi şekilde yapmak Atatürk´e olan sevgimizin en güzel ifadesi, minnetimizin tezahürü olacaktır.

  ?O´nun bizlere bıraktığı değerleri yaşatmak onurumuz, O değerleri gelecek kuşaklara aktarmaksa en büyük görevlerimizden birisidir.? 

  Bu düşüncelerle, ebediyete intikalinin 78. seneyi devriyesinde, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal´i ve tüm silah arkadaşlarını, tüm şehitlerimizi, ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —