Halk Sağlığı Müdürü Dr. Oğuz Keleş`in 23 Nisan Basın Açıklaması

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Oğuz Keleş`in 23 Nisan Basın Açıklaması

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Oğuz Keleş?in 23 Nisan Basın Açıklaması

Halk Sağlığı Müdürü Dr. Oğuz Keleş’in 23 Nisan Basın Açıklaması 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 23 Nisan 1920 Türkiye Büyük Millet Meclis’imizin toplandığı, ulusun yönetme yetkisini kullanmaya başladığı, Milli Egemenlik Bayramı olarak çocuklarımıza armağan edildiği gündür.

    Bugünün küçükleri yarının büyükleridir diyen, ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, çocuklarımızın milletin geleceğindeki önemini fark etmiş, inançlarına bağlı, geleneklerini ve milli kültürünü yaşayan ve yaşatacak olan, yüreklerinde ve ufuklarında güçlü bir medeniyet ve beka taşıyan, vatan sevgisi ile yoğrulmuş fertler olarak yetişmelerine işaret etmiştir.

     Milletimizin bekası olan çocuklarımızın; tüketen değil üreten, değer artıran, değer katan, aktif düşünen, girişimci ve katılımcı, sorgulayan, problemleri çözebilen, sevgi ile yetişmiş bir nesil olmasına özen göstermeliyiz.

   Bu duygu ve düşüncelerle, Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ,Misak-ı Milli yemini eden Birinci Meclisimizin üyelerini ve milletin egemenliğini millete teslim eden adsız kahramanları, emeği geçen herkesi saygı ve rahmetle yad ediyor;

 

23 Nisan Milli Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor. Çocuklarımızı sevgiyle kucaklıyor, Bu etkinlikleri düzenleyen Milli Eğitim Camiasını da tebrik ediyorum. Saygılarımla,



Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu