Hafta Sonu Çocuk Ve Yetişkin Tiyatrosu Büyük İlgi Gördü

Hafta Sonu Çocuk Ve Yetişkin Tiyatrosu Büyük İlgi Gördü

Hafta Sonu Çocuk Ve Yetişkin Tiyatrosu Büyük İlgi Gördü

Aksaray Belediyesi, vatandaşların haftasonu güzel vakit geçirebilmeleri için Aksaray Bilim Merkezinde ve Kültür Merkezinde kültür sanat etkinlikleri düzenledi.

Aksaray Bilim Merkezinde çocuklara yönelik düzenlenen ‘Hürkuş ve Gökbey Müzikali’ isimli oyun 3 seansta oynandı. Kültür Merkezinde yetişkinlere yönelik ise ‘Yirmibironbeş Treni’ isimli tiyatro severlerle buluşturuldu.

Çocuklara yönelik düzenlenen “Hürkuş ve Gökbey Müzikali” oyunu çocuklara heyecanlı anlar yaşattı. Çocuklar eğlencenin yanı sıra öğrenmenin de mutluluğunu yaşadı.  İzleyicilerin yoğun talep gösterdiği tiyatro oyunu 3 seans şeklinde sahnelendi. Ücretsiz olarak sergilenen oyun izleyenlerden tam not alırken salon tıklım tıklım doldu. Çocuklar Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e ve belediye ekiplerine teşekkür ettiler.

Aksaray Belediyesi çocuklara eğlence dolu bir gün yaşatırken akşam saatlerinde de Kültür Merkezinde yetişkinlere yönelik “Yirmibironbeş Treni” isimli tiyatro oyununu izleyicilerle buluşturuldu.

Yönetmenliğini Burcu Aksakal’ın üstelendiği “Yirmibironbeş Treni” tiyatro oyununu yetişkinler ilgi ile izledi. Sanatseverler Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’e teşekkür ettiler.



Süper Lig'de haftanın programı açıklandı! Galatasaray- Fenerbahçe derbisi ne zaman oynanacak?

Tekvando Milli Takımı'na TBMM'den tebrik

Milli okçumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu oldu

IHF Başkanı Dr. Hassan Moustafa Türkiye'de

İlklerin kadın hakem ikilisi Avrupa Ligi Finali'nde

Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de