Hacılar Harmanı Mahallesinde İftar Sevinci

Hacılar Harmanı Mahallesinde İftar Sevinci

Hacılar Harmanı Mahallesinde İftar Sevinci

Aksaray Belediyesi´nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği Mahalle iftar programını, Mahalle Meclis Toplantısıyla eş zamanlı olarak gerçekleştiriyor. Önceki gün Hacılar Harmanı Mahallesi sakinleriyle iftar sofrasında buluşan Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, halkı bire bir dinleyip ezanla birlikte aynı sofrada orucunu açtı.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ramazan ayında düzenlenen mahalle iftarlarında Aksaraylılarla bir araya geliyor. Hacılar Harmanı Mahallesinde Hacı Cumali Uğur İlkokulu Bahçesinde düzenlenen iftar yemeğine katılan Başkan Yazgı, Ramazan coşkusunun şehrin her yerinde yaşandığını söyledi.

Ramazan ayı vesilesiyle Aksaray´da birçok mahalleyi kapsayan iftar programına katılacağını belirten Belediye Başkan Haluk Şahin Yazgı, hazırlanan masalarda iftar saatini bekleyen vatandaşları ziyaret etti. Onların istek ve taleplerini dinledi.

İftar ezanı ile mahallede iftar sevinci yaşandı. Okul bahçesine gelen 7´den 70´e tüm mahalle sakinleri aynı sofrayı paylaştı. Başkan Yazgı, Ramazan´ın insanlar arasında bağı güçlendirdiği gibi paylaşmayı arttığını söyledi. Başkan Yazgı son olarak iftar alanına kurulan Beyaz Masa´da vatandaş taleplerinin alınarak takibinin yapılacağını dile getirdi.



Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek