Tarih: 05.09.2015 15:42

Gümüşay; Vatandaştan gördüğüm ilgiden çok memnunum

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti´den Aksaray Milletvekili Aday adayı olan İş adamı Ömer Gümüşay, amacımız Aksaray´a hizmet etmek olacak. Şehrimize hizmet noktasında her türlü fedakârlığa hazırım, bunun için de AK partiden milletvekili aday adayı oldum. Halkımızın göstermiş olduğu ilgiden çok memnunum? dedi.

Milletvekili aday adaylığını açıkladıktan sonra siyasi çalışmalara hız verdiğini ve ziyaretlerde bulunduğunu söyleyen Ömer Gümüşay, İnancımız şu ki 1 Kasım´da kazanan Aksaray ve Türkiye olacaktır. Siyasi geçmişim, Aksaray´daki eş , dost ve arkadaşlarımızın desteği ve Allah´ın izni ile partimizden aday olarak gösterildiğim takdirde ilimizde başarılı sonuç alarak çıkacağımıza inanıyorum. Aday adaylığım açıkladıktan sonra beni seven kişinin bu kadar olduğunu düşünmemiştim. İnsanların sevgisi ilgisi ve beklentisi aday yapmıştı ancak gördüğü destek ve teveccüh karşısında bu ülkeye ve şehrimize hizmet etmek boynumuzun borcu olmuştur.

Yapılacak iyi bir liste Aksaray´da başarılı olacağımıza inanıyorum. Bizlere destek veren, bizzat ziyaret eden, telefon eden ve hayırlı olsun diyen tüm eş dost ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum? dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —