Güldal Akşit, Başkan Yazgı ve Eşine Teşekkür Etti

Güldal Akşit, Başkan Yazgı ve Eşine Teşekkür Etti

Güldal Akşit, Başkan Yazgı ve Eşine Teşekkür Etti

         Önceki dönemlerde Turizm Bakanlığı ile Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanı olarak görev yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Danışmanı Güldal Akşit Aksaray´a geldi.Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın eşi Hasibe Yazgı tarafından Kadın Aktivite Merkezine davet edilen Eski Bakan Güldal Akşit, beraberinde Ak Parti önceki dönem Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz ile birlikte Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezini ziyaret etti.

            Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve Eşi Hasibe Yazgı tarafından karşılanan eski Bakan Güldal Akşit, gezi ve incelemede bulunduğu Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezine hayran kaldı.Aksaray Belediyesi tarafından yaptırılan Merkezin kadınlara yönelik çok güzel bir tesis olduğunu belirten Akşit yaptığı açıklamada Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ve eşi Hasibe Yazgı´ya Teşekkür ederek şunları söyledi ? Selime Sultan Kadın Aktivite Merkezi tek kelime ile mükemmel. Bu girişimden ötürü başta Belediye Başkanımızı ve değerli eşini ve değerli milletvekilimizi tebrik ediyorum. Aksaray´ımız için Aksaray halkının kadınları ve çocukları için gerçekten çok güzel bir hizmet gerçekleştirilmiş. Aydınlık ferah pırıl pırıl bir tesis. Dilerim ki diğer şehirlere de örnek olur. ?Aksaray´da yaşamak varmış? dedirten bir tesis. Aksaray´a ve halkımıza hayırlı olsun?

          Yapılan ziyaret sonrası Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´nın eşi Hasibe Yazgı,  Eski Bakan Güldal Akşit´e ve önceki dönem Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt´a ziyaretlerinin anısı olarak tablo hediye etti.

 



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik