Aksaray

28.03.2024

  • İMSAK 05:05
  • GÜNEŞ 06:28
  • ÖĞLE 12:54
  • İKİNDİ 16:25
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:27

Gönül Dostları Ailesi 10.Yılını Coşkuyla Kutladı

Gönül Dostları Ailesi 10.Yılını Coşkuyla Kutladı

Gönül Dostları Ailesi 10.Yılını Coşkuyla Kutladı

Gönül Dostları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ile Gönül Dostları Spor Kulübü tarafından 10.yıl kutlama programı düzenlendi.

Programa Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, GSİM İl Müdürü Cüneyt Alkan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü İsrafil Aktürk, Eğitim-Bir-Sen Aksaray Şube Başkanı Murat Günaydın, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın, Başkan Yardımcısı Saadettin Akçı,As Başkan Ensar Kurt ile yaklaşık 600 engelli ve ailesi katıldı.

Gönül Dostları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu ve Gönül Dostları Spor Kulübü Başkanı Cem Elibol yaptığı açılış konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a özel çocuklara verdiği destekten dolayı Teşekkür ederek şu görüşlere yer verdi

?2006 Yılında heyecanla başladığımız eğitim ve spor çalışmalarımıza 2016 yılında da aynı heyecanla devam etmekteyiz.

Biz eğitim çalışmalarının sosyal kültürel ve sportif faaliyetlerle desteklendiği zaman daha başarıya ulaşacağına inanan bir ekibiz.

Bu nedenle ilk günden itibaren kurumumuzun açılış çalışmalarını takip ederken bir yandan da kulübümüzün açılış çalışmalarını tamamladık.

Eğitim çalışmalarımızda dünyadaki ve ülkemizdeki gelişmeleri takip ettik, hizmet içi çalışmaları ile sürekli kendimizi yeniledik.

Dünyadaki engelli oranı ülkenin gelişmişlik düzeyine bakılmaksızın nüfusun %10 ile %12 arasında değişmektedir. Değişen sadece yaşam kalitesidir.

Bizler engelli kardeşlerimizin yaşam kalitesini arttırmak için özel eğitim kurumunda eğitim, spor kulübünde kültürel sosyal ve sportif alanlarda faaliyet göstererek yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Cumhurbaşkanımızın sitesinde yayınlanan bir araştırmaya göre toplumun %70´i engellilere her türlü yardımın yapılmasını istemekle beraber aynı ortamda yaşamak istemektedir. İnşallah bu ön yargıyı birlikte kıracağız.

Özellikle zihin engelli yavrularımız dinen mükellef sayılmamaktadırlar. Mükellef olmayan bir birey inşallah cennette yerini alacaktadır.

Şuan cenabı Allah´ın cennetle müjdelediği yavrularla berabersiniz. Annelerinin haklarında hiç bahsetmiyoruz bile. Allah bizleri cennetlik kardeşlerimize komşu etsin.

Sayın Cumhurbaşkanımıza bu çocuklara özel ilgi ve desteğinden ötürü özellikle teşekkür ediyoruz. Allah başımızdan eksik etmesin.?

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise konuşmasında ?Biz sizler için ne yapsak azdır? diyerek şunları söyledi ? Biz göreve geldiğimizden beri yaklaşık 2,5 sene oldu. Bu süre zarfından elimizden geldiği ve gücümüz yettiği kadar sizlerle beraber olmaya çalıştık. Sizlerin ihtiyaçlarını karşılamak ve bir nebzede olsa çorbada tuzumuz olsun demek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bundan sonra da bunun gayretinde olacağız. Gönül Dostları Spor Kulübünün 10. yıl kutlamaları için yaptığı çalışmalarla gurur duydum. Cem bey ve ekibi hiç durmadan yeni şeyler üretiyorlar. Allah güç kuvvet versin ve yardımcıları olsun. Sizler hakikaten cennetliksiniz. Böyle çocuklarımıza bakabilmeniz, onlara sabırla ve imanla bu noktaya getirebilmeniz hakikaten önemlidir. Dışardan belki konuşmak kolay oluyor ama sizlerin bu zorluğu sevginizle ve onlarla olan muhabbetinizle aştığınızı ben yakinen biliyorum. Bu arada çocuklarımızla birçok programı birlikte yapmanın mutluluğunu duyuyorum. Ne kadar işimiz gücümüz olsa da hepsini bir kenara bırakıp sizlerle beraber olmak bizler için bir onurdur. Gönül Dostlarımıza yapmış olduğu bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.?

Yapılan konuşmaların ardından plaket törenine geçildi. Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı´ya Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın tarafından özel çocuklara sağladığı katkılardan dolayı Teşekkür plaketi verildi.



Gümrük'ten yeni bir rekor yakalama daha! Tek seferde en yüksek eroin!
1 Nisan'da okullara seçim tatili!
Sultan Abdülhamid Han: Türkiye'nin Cumhur İttifakı vizyonuna ihtiyacı var
Tokatlı hastalar tedavileri için başka illere gitmeyecek
Bakan Tekin'den Erzurum'a ziyaret
Karacabey'de gönülleri buluşturan iftar sofrası
Çay üreticilerine destek ödemeleri yapılıyor
Seçmenler nasıl oy kullanacak? Oy pusulaları kaç zarfa konulacak?
Bakan Şimşek'in iddia edilen söylemleri yalanlandı
Bitki koruma sektöründe KEP dönemi
İşgücü ortalama maliyeti 11 bin 602 TL
Narkoçelik-9'da 1,5 ton uyuşturucu yakalandı
Zeki Müren heykeli vefat ettiği yerde yükseldi!
Gümrük Muhafaza'dan 142 milyon TL'lik kaçakçılık
Seçim iptali halinde tarih belli oldu... YSK kararı Resmi Gazete'de yayımlandı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9058,44%2,86
  • DOLAR

    32,31% 0,20
  • EURO

    35,03% -0,23
  • GRAM ALTIN

    2292,57% 0,68
  • Ç. ALTIN

    3840,99% -0,36
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli
  • Perşembe 22 ° / 7.8 ° Güneşli