Gönderal'in faaliyet izni genişletildi, Paynet'in izni ise kendiliğinden sona erdi
Gönderal'in faaliyet izni genişletildi, Paynet'in izni ise kendiliğinden sona erdi
BDDK, Gönderal Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.'nin faaliyet iznini genişletti, şirkete yeni hizmet alanları açıldı. Paynet Ödeme Hizmetleri A.Ş.'nin izni ise birleşme nedeniyle sona erdi.
ANKARA (İGFA) - Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), ödeme ve elektronik para kuruluşlarına ilişkin iki önemli kararı Resmi Gazete'de yayımladı.
Bugünkü Resmi Gazete'de yer alan kararlara göre Gönderal Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş.'nin faaliyet izni kapsamı genişletildi. Kuruluş, mevcut ödeme hizmetlerine ek olarak yeni alanlarda hizmet verebilecek. Bu karar, şirketin büyüme ve hizmet çeşitliliğini artırma stratejisine destek sağlayacak.
Paynet Ödeme Hizmetleri A.Ş.'nin faaliyet izni ise kendiliğinden sona erdi. Sona erme gerekçesi, 31 Aralık 2025 tarihli Ticaret Sicil Gazetesi'nde yayımlanan birleşme işleminden dolayı olduğu belirtildi.
ÇEDES Kapsamında Öğrencilerden Çevre Temizliği Etkinliği
Aksaray'da 13. Geleneksel TEDAŞ Emeklileri İftar Programı Gerçekleştirildi
Aksaray’da küçükbaş hayvancılığa önemli destek sağlayacak proje başlıyor
İHH İnsani Yardım Vakfı Aksaray Temsilciliği 66 Ülkede 3 Milyon Kişiye Umut Olacak
Aksaray Valisi Murat Duru Basın İle Bir Araya Gelerek Aksaray İçin Hedeflerini Açıkladı
AKSARAY VALİSİ MURAT DURU AYLIK ASAYİŞ TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU
- Cuma 8 ° / 5 ° Güneşli
- Cumartesi 9.4 ° / 5.6 ° Güneşli
- Pazar 9.1 ° / 6.6 ° false







