Tarih: 11.09.2014 00:00

Gıda Fuarına İlimizden Katılım Yüksek Oldu

Facebook Twitter Linked-in

         İstanbul Expo Center, CNREXPO Fuar merkezinde düzenlenen World Food Gıda ve 29. Düzenlenen Uluslararası Ambalaj, Paketleme, Gıda İşleme sistemleri fuarına ilimizden katılım yüksek oldu.

           04-07 Eylül tarihleri arasında düzenlenen fuara katılım sağlayan Aksaraylı firmalar organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna teşekkürlerini iletirlerken, ATSO Başkanı Koçaş’a da şu ana kadar göstermiş olduğu duruşu ve enerjisini görev süresini bitene kadar göstermesi temennisinde bulundular.

        Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası üyelerini ve vatandaşları bir fuara daha katılım sağlamalarının haklı gururunu yaşadıklarını belirten ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş ise yapmış olduğu açıklama da; “ Göreve geldiğimiz günden bu yana birçok fuara katılımlar gerçekleştirdik.

       Türkiye’nin neresinde olursa olsun yol, mesafe düşünmeden üyelerimizin ihtiyaçlarına karşılık vereceğine inandığımız fuarlara katılımlar sağlayarak üyelerimizin alanlarında daha başarılı olmasını istedik. Bizler biliyoruz ki Fuarlar Ticarette büyümenin ve gelişmenin öncü aynalarıdır.

      Firmalarımızın düzenlenen bu fuarlara katılımlar sağlayarak günümüz teknolojilerini ve markalarını yerinde görmeleri kendileri açısından son derece önemli bir durumdur. Bu bilinçle çıkmış olduğumuz yolda ATSO olarak fuarlar düzenlemeye ve ülkemizin her bir köşesinde düzenlenecek olan fuarlara katılımlar sağlamaya devam edeceğiz. Firmalarımızın yararına olacağını düşünerek organize edeceğimiz her bir fuara alanında uygun olan firmalarımızın daha fazla katılımlar sağlamalarını istiyor, katılım sağlayan üyelerimize ve vatandaşlarımıza da şükranlarımı sunuyorum” Dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —