GENÇ YAZILIMCILAR TEKNOFEST VE DENEYAP ATÖLYELERİNİ TANIDI

GENÇ YAZILIMCILAR TEKNOFEST VE DENEYAP ATÖLYELERİNİ TANIDI

GENÇ YAZILIMCILAR TEKNOFEST VE DENEYAP ATÖLYELERİNİ TANIDI

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Mühendislik Fakültesi Yazılım Mühendisliği Bölümü, öğrencilerin geleceğin teknolojilerine dair farkındalığını arttırmak için TEKNOFEST ve Deneyap Teknoloji Atölyelerini tanıtım etkinliği düzenledi.

Düzenlenen toplantıyla, yazılım mühendisliği alanında kariyer yapmayı hedefleyen öğrenciler, atölyelerin sağladığı imkânlar ve bu alandaki gelişmeler hakkında güncel bilgilere erişme fırsatı buldu. Etkinlikte kısa bir konuşma yapan Yazılım Mühendisliği Bölüm Başkanı Doç. Dr. Emre Avuçlu, teknolojinin günümüzün ve geleceğin en önemli dinamiklerinden birisi olduğunu vurguladı. Bu alandaki gelişmeleri yakından takip etmek ve geleceğin dünyasının içinde yer almak isteyen öğrenciler için TEKNOFEST ve Deneyap Teknoloji Atölyelerinin önemli fırsatlar içerdiğine dikkat çeken Avuçlu, “Geleceğin teknoloji liderlerinin yetişmesine olanak sağlayan bu atölyeler, öğrencilere yenilikçilik, iş birliği ve yaratıcılık gibi önemli değerler kazandırıyor. Ayrıca atölyeler, sağladığı eğitimler ve geliştirdiği projelerle, öğrencilerin kendi yeteneklerini keşfetmelerine ve geliştirmelerine de olanak tanıyor” dedi.

Etkinliğe Türkiye Teknoloji Vakfı (T3) Aksaray İl Sorumlu Ayşenur Kayış da katılım sağladı. Program, alana ilişkin istişarelerle tamamlandı.



İlklerin kadın hakem ikilisi Avrupa Ligi Finali'nde

Nilüfer’in genç sultanları finale çıktı

Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti