GENÇ GİRİŞİMCİLER AŞURE PROGRAMINDA

GENÇ GİRİŞİMCİLER AŞURE PROGRAMINDA

TOBB Aksaray Genç Girişimciler İcra Kurulu Muharrem Ayı dolayısı ile 15 Temmuz Milli İrade Meydanında yapılan aşure dağıtımına katıldı.

Kızılay Aksaray Şube Başkanlığı Tarafından düzenlenen aşure Dağıtım Programına Aksaray Valisi Ali Mantı başta olmak üzere, Ak Parti Milletvekili İlknur İnceöz, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, Daire Müdürleri, Kurum Amirleri ve vatandaşlar katıldı.

TOBB Aksaray Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Ercan Yeşilöz , Muharrem ayının manevi atmosferinin yaşatılması için aşure ikramının bir vesile olduğunu belirterek, “Asıl amacımız bir araya gelerek birbirimizin sıkıntılarına ve sevinçlerine ortak olmak ve birlik ve beraberlik vurgusu içeren programlara önem verilmesi gerektiğini ifade etti. Aşure gününün birliktelik ve dayanışma için önemli günlerden biri olduğunu hatırlatan Yeşilöz “Aşure günü dolayısıyla bir araya geldiğimiz bu programı düzenleyen Aksaray Türk Kızılayı Şube Başkanı Yusuf Öztürk ve yönetimine çok teşekkür ediyorum” dedi.



Denizli, Avrupa Demokrasi Başkenti unvanı için son beşte
Dikkat! Kredi kartı limitiniz düşürülebilir
Beylerbeyi Profiterol, Dubai’de üretime başladı
Aksarayhaber68 Gazetesi Sahibi Gazeteci Savaş Yılmaz’ın Acı Günü
ABB ile Berberler Odası'ndan 'atık jilet' kampanyası
Mansur Yavaş Ankaralı gençlerle buluştu
ABB’den Geleneksel Yarıyıl Çocuk Festivali
Kırmızı bültenle aranan Serdar Sertçelik Türkiye’de
Emeklilerin fark ödemesi 4 Şubat'ta
İzmir’de kiralar 20 kat arttı
Sanayide Marmara dışına tahliye planı
AVRUPA ENDÜSTRİYEL MİRAS ROTASINDA AZM-İ MİLLİ’YE ZİYARETÇİ AKINI
Meteoroloji'den kuvvetli yağış, kuvvetli rüzgar, fırtına, kar uyarısı
Bakanlık ve kurumlara yeni atamalar
Türkiye'de il nüfusları değişti! İşte memleketine göre il nüfusları
  • Cumartesi 7.2 ° / 6.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 7.3 ° / 6.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 7.9 ° / 5 ° Orta kuvvetli yağmurlu