Genç İş Adamı Murat Altındal Siyasette Bende Varım Dedi ve A.Adayı oldu

Genç İş Adamı Murat Altındal Siyasette Bende Varım Dedi ve A.Adayı oldu

Genç İş Adamı Murat Altındal Siyasette Bende Varım Dedi ve A.Adayı oldu

                Aksaray´ın Genç İşadamlarından ,İş ve spor camiasın yakından tanıdığı Murat Altındal Siyasette bende varım dedi ve 24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak milletvekili seçimlerinde Aksaray milletvekili adayı olmak için  resmen aday adayı  oldu.Bugün Aksaray İnternet Gazeteciler Cemiyetini ziyaret eden Altındal şunları söyledi.

                Doğduğum büyüdüğüm ve doyduğum memleketim Aksaray´a en iyi şekilde hizmet etmek adına Ak Parti Aksaray 27.Dönem  milletvekili aday adaylığı başvurumu yaptım. Sayın genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın gençlere olan desteği ve güveninden dolayı  aldığım cesaretle bu kutlu yolda bir adım attım. Kendisinin yürümüş olduğu bu hak yolunda bende beraberinde yürümeyi yıllardır çok istiyordum.

                Bu isteğim önümüzdeki 24 Haziran seçimlerinin heyecanında bana nasip oldu. İnşallah niyetimiz temiz amacımız hak yolundan çıkmadan vatanımıza milletimize devletimize hayırlı bir İnsan olarak katkıda bulunmak.

                Tüm aday adaylarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.Ak Parti aday adayı olarak bu kadar fazla aday adayımız olmasından gurur duyuyorum.Adaylığın fazla olması çok güçlü aday adaylarımız olması partimizin gücünü göstermektedir.Halkımızın Teşkilatımızın ve Genel merkezimizin seçeceği aday listesi kimler olursa olsun bu güç bu açıklanan listenin arkasında olacaktır.İnanıyorum ki teşkilatımızdaki ,İlimizdeki birlik ve beraberlik hem Aksaray´ımız adına hem de Türkiye´ye yakışır şekilde olacaktır dedi.Aksaray İnternet Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mustafa Avcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,Altındal!a çıkmış olduğu bu kutsal yolda başarı temenni etti.

                  Murat Altındal Kim ?

               Murat Altındal 1990 Aksaray doğumlu  ve evli. İlkokul ve Lise Eğitimini Aksaray´da tamamladı.  Sporcu kimliği ili Aksaray Üniversitesi Beden eğitimi ve spor akademisini kazandı. Aktif olarak 10 yıl sporculuk yaptı. Mezuniyetinin ardından askerlik görevini tamamladı ve Aksaray da bir şirket kurarak ticarete başladı



Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik