Tarih: 15.07.2015 14:13

Gelecek İçin İdeal Seçim

Facebook Twitter Linked-in

Kaliteli bir gelecek ile çocuklarını eğitim-öğretime dâhil etmek her ebeveynin birincil ihtiyaçlarından biri olmaktadır. Bu bağlamda; karşımıza çıkmakta olan Özel İstanbul Yesevi Koleji ve Özel İstanbul Teknik ve Anadolu Lisesi, gençlere lise eğitimleri esnasında ihtiyaç duyabilecekleri tüm bilgi birikimini aynı çatı altında kolaylıkla sunabilmektedir.

                Bunlarla birlikte; www.ozelyeseviokullari.com dâhilinde sunulmakta olan geniş kapsamlı eğitimler ile teknik eğitimlerin yanı sıra; sağlık eğitimleri de yesevi sağlık öğretimleri dâhilinde elde edilebilmektedir.

 Aynı zamanda; öğrencilerini yaşama hazırlanma aşamasında sosyal ve kültürel eğitim destekleri ile de yalnız bırakmayan yesevi koleji, lise eğitimleri esnasında ihtiyaç duyulabilecek tüm bilgi birikimini öğrencilerine sağlayabilmektedir.

                 Benzer nitelikte; toplam öğrenci sayısının yüzde üçü dâhilinde burslu ve ücretsiz öğrenci alımları da sağlamakta olan yesevi okulları, zaman kayıplarına uğramadan eğitim alabilmenin altın kapılarını tüm öğrencilerine kolaylıkla açabilmektedir.

            Bu bağlamda; sosyal anlamda elde edilebilecek olan etkinlik katılımları ve spor faaliyetleri de barındırmakta olan seçkin okullar aracılığı ile geleceğe çok daha bilinçli adımlarla yaklaşabilmek son derece mümkündür.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —