Gecelik Operasyonlar Sürüyor

Gecelik Operasyonlar Sürüyor

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı?nın göreve gelmesiyle birlikte şehirde başlayan yenilikler ve hızlı değişim dalga dalga devam ediyor.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’nın göreve gelmesiyle birlikte şehirde başlayan yenilikler ve hızlı değişim dalga dalga devam ediyor.

Göreve geldikten hemen sonra belediye hizmet binasında ve önünde önemli değişiklikler yapan ardından da Valilik Meydanı karşısındaki yolu araç trafiğine açan Başkan Haluk Şahin Yazgı, bu kez de Sarraflar çarşısı ile Medaş binası arasındaki 553 nolu sokakta taşlardan yapılmış süs havuzlarını yine bir gecede ortadan kaldırarak yerine asfalt yol yaptı ve trafiğe açarak ulaşımı kolaylaştırdı.

 Daha önce Belediye ve valilik binaları önündeki yollar ile sanayi girişindeki yolları bir gece de yaptırarak trafiğe açtıran ve Aksaray kamuoyunun takdirini kazanan Başkan Yazgı, gece operasyonları kapsamında 4. Dalgayı da Sarraflar Çarşısı ile Medaş arasında 553 nolu sokakta bulunan kapalı yolu trafiğe açmakla gerçekleştirdi.

Başkan Yazgı, Sarraflar Çarşısı Medaş binası arasında bulunan yol ortasındaki beton süs havuzlarının kaldırılması ve mevcut yolun bir gece de açılarak asfaltlanıp tekrar trafiğe açılması konusunda talimat verdi.

Aksaray belediyesi fen işleri müdürlüğüne bağlı ekipler, akşam saatlerinde çalışmaya başlayıp, beton süs havuzlarını sökerek ortadan kaldırdılar, Sabaha kadar çalışan belediye ekipleri, yeni açılan yolu tamamen asfaltlayarak daha önce belediye ve valilik önünde olduğu gibi yine bir gecede bütün işleri bitirmeyi başardılar.

Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Aksaray’da ki hızlı gelişim ve değişimin devam edeceğini belirterek şunları söyledi  “ Bizler bir ekip olarak şehrimizdeki sorunları tek tek ortadan kaldırıp çözüme kavuşturmayı hedefledik. Allahın izniyle başta trafik ve ulaşım sorunu olmak üzere birçok sorunu ortadan kaldırarak çözüme kavuşturacağız. Daha önce Sanayinin girişindeki yolu genişlettik asfaltladık ve ulaşıma açtık. Belediyemizin önündeki havuzu bir gecede kaldırarak yolumuzu genişlettik ve ulaşımı kolaylaştırdık. Ardından valilik önündeki yolumuzu yine tek yönlü olarak genişlettik bir gecede asfaltını atıp kullanıma hazır hale getirdik. Şimdi de Sarraflar çarşısı ile Medaş binası arasında bulunan 553 nolu sokaktaki beton süs havuzlarını bir gece de ortadan kaldırdık. Ve burayı tekrar yol haline getirerek güzelce asfaltlayıp trafiğe açtık.

Ben öncelikle 4 ayrı bölgede yaptığımız bir gecelik operasyonlarda görev yapan sabaha kadar çalışarak 24 saat dolmadan işlerini başarıyla tamamlayan ekibimizi tebrik ediyor ve kutluyorum.

Allah izin verirse bütün işlerimizi hızlı ve düzgün bir şekilde yapıp, Aksaray’ımıza ve değerli halkımıza layık olduğu en güzel hizmetleri sunmanın gayretinde olacağız.”

Bu arada Aksaray belediye başkanı Haluk Şahin Yazgı ve ekibi tarafından düzenlenen gece operasyonları ile şehirde çok önemli hizmetlerin gerçekleşmesi vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor.

Başkan Yazgı’nın aldığı radikal kararlar ve yaptığı uygulamalarla şehrin çehresinin bir gecede değiştiğine dikkat çeken vatandaşlar, Medaş binası yanındaki 553 nolu sokağında bir gecelik operasyonla tekrar trafiğe açılmasına çok sevindiklerini ifade ederek “Aksaray Belediye Başkanınız Haluk Şahin Yazgı ve ekibi Aksaray’da hiç alışık olmadığımız tarzda ilkleri gerçekleştiriyor. Başkanımız göreve gelir gelmez ilk önce belediye binasını yeniledi. Daha sonra belediye önündeki işe yaramaz havuzu kaldırarak yolu genişletti ve trafiğe açtı. Sanayi girişini genişletti yolunu asfaltladı. Ardından Valilik meydanındaki yolu trafiğe açtı. Şimdi de 553 nolu sokağı, daha önce olduğu gibi bir gecede trafiğe açtı. Haluk Başkanımız ve ekibine çok teşekkür ediyoruz. Böyle giderse Aksaray’ımız kısa sürede birçok güzel hizmetlere kavuşacaktır.”şeklinde konuştular.

 

 



THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda

Yeşilay Türkiye'de eş zamanlı pedal çevirecek

Bakan Bak'tan milli bilardoculara tebrik

İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret

Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi