Gazetemizden Karatay’a ziyaret

Gazetemizden Karatay’a ziyaret

Aksaray Haberci Rota Gazetesi Kral Fm olarak Ak Parti İl Başkanı A.Kadir Karatay ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ye Hayırlı olsun ziyareti bulundular.

Aksaray Haberci Rota Gazetesi Kral Fm olarak Ak Parti İl Başkanı A.Kadir Karatay ve Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ye Hayırlı olsun ziyareti bulundular.

Rota Gazetesi, Kral FM Radyosu ve Aksaray Haberci Dergisi Sorumlu Müdürü Mustafa Avcı Köşe Yazar’ımız, Ahmet Erbaş, Yazı işleri Müdürü İbrahim Amaç, Kral Fm Radyosu Sorumlu Müdürü Ergun Ulu, Halkla ilişkiler Sorumlusu Münire Karacan ve Yasemin Yıldız ile birlikte önce Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Gizlenci ve Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay’ı Makamında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler. AK Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek. Büyük bir sorumluluğun altına girdiklerini ve Aksaray’ın geleceği için her şeye değeceğini dile getirerek şunları söyledi.Karatay;”Yüklendiğimiz sorumluluğun ne kadar ağır olduğunun bilincindeyiz. Söz konusu Aksaray olunca gerisi teferruat. Güçlü bir ekip ile görevi teslim aldık, ve Aksaray için yılmadan yorulmadan yolumuza devam edeceğiz. Bu bir bayrak yarışı Seçim arifesindeyiz gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüyoruz dedi. Ziyaretimize geldiğiniz için bizi onurlandırdınız dedi.

Gazetemiz Sorumlu Müdürü Mustafa Avcı da şunları söyledi. Siz nasıl Aksaray’ın kalkınması için gece gündüz çalışıyorsanız bizde medya olarak yaptığınız her hayırlı iş için yanınızda olacağız. Aksaray İçin bizde gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz. Allah çıktığınız bu yolda yardımcınız olsun dedi.

 



Hentbolda şampiyon Konyaaltı Belediyesi

Wings for Life World Run'da kazananlar belli oldu

Pedallar eş zamanlı çevrildi

Yüksekovalı şampiyon kadın futbolcular MSB'de

Wings for Life World Run heyecanı

HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı