Filistin Direnişi`nin Sembol İsmi Aksaray`a Geliyor!

Filistin Direnişi`nin Sembol İsmi Aksaray`a Geliyor!

20 yılını Terör rejimi İsrail zindanlarında geçiren Filistinli Âlim Musa AKKARİ Aksaray?a geliyor.

20 yılını Terör rejimi İsrail zindanlarında geçiren Filistinli Âlim Musa AKKARİ Aksaray’a geliyor.Aksaray izzetli bir misafiri ağırlamaya hazırlanıyor.

Peygamber sevdalıları platformu üyesi olan Aksaray İlim Kültür Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği (AKSA-DER) bir ilke imza atarak Mescidi aksanın yılmaz savunucularından, terör rejimi İsrail’in,  Hamas tarafından esir edilen Siyonist askeri “Gilat Şalit”e karşı takas edilerek özgürlüğüne kavuşan Âlim, Araştırmacı yazar Musa AKKARİ’yi Aksaray halkıyla buluşturuyor.

Dikkatleri Filistin’de yaşanan Siyonist vahşete çekmek ve Filistin’in mazlum halkıyla ilgili sorumluluklarımızı hatırlamak amacıyla“Filistin tarihi, dünden bu güne Filistin İslami Direnişi ve Terör rejimi İsrail’in anlatılacağı panel, Belediye Tiyatro Salonunda 20.09.2014 tarihinde Cumartesi akşamı saat 20.30’da başlayacak. 

 

Panele, Filistinli Âlim Musa AKKARİ’ ve Araştırmacı Yazarlar: Hasan SABAZ, Mehmet Zülküf YEL ve Mehmet ÖZCAN Konuşmacı olarak katılacaklar. Müslümanlarda ki direniş ruhunu canlandırmak, Mazlum ve Mustazaf halklara olan sorumlulukları hatırlatmak ve Müslüman kardeşlerimizin maruz kaldığı zulmün karşısında bir duruşa sahip olma bilincini verecek olan panele, Aksaray Halkının yoğun ilgisi ve katılımı bekleniyor.



Üsküdar erkeklerinden potada yeni hedef

Kastamonu ve Konyaaltı belediye başkanlarına çağrı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Galatasaray'a tebrik

Bakan Bak'tan Galatasaray'a tebrik

Kadınlar Süper'de şampiyon Armada Praxis Yalıkavak

Erkeklerde 'Süper' şampiyon Beşiktaş Safi Çimento

Kadınlar Süper Ligi'nde Armada Praxis Yalıkavak 2-1 öne geçti

Bakan Bak’tan milli judocular için tebrik mesajı

Erdoğan'dan şampiyon Beşiktaş'a kutlama

Kadınlar Süper Final Serisi'nde eşitlik sağlandı