Fermuar Elcik

Fermuar Elcik

Fermuar Elcik

Diğer bir adıyla kopça olarak bilinen fermuar elcik, ürünün parçalarının birleşmesini sağlayan bir parçadır. Genel olarak bu ürünler fermuar bulunan kıyafetlerde ve çantalarda kullanılmaktadır. Öte yandan pardösü gibi ürünlerin yakalarında da kullanılmaktadır. Ayrıca bu parça kıyafetlerin daha rahat giyilmesini de sağlamaktadır. Kullanılan ürünün renklerine bağlı olarak çok çeşitli modelde ve renkte üretilmektedir.

Fermuar Elcik Modelleri

Genel olarak 4 farklı fermuar elcik modeli bulunmaktadır. Bu modeller; kancalı metal, maçalı metal ve plastik modellerdir. Öte yandan bir de yeni üretilen deri elcik modelleri bulunmaktadır.  Bu modeller arasında en yaygın kullanılan metal ve plastik modellerdir. Öte yandan son zamanlarda özellikle deri kıyafetlerde deri elcik modelleri kullanılmaya başlanmıştır.

Fermuar Elcik Fiyatları

Bu ürünün fiyatları modeller arasında değişiklik göstermektedir. Genel olarak metal ve kancalı modellerin fiyatları oldukça uygun olmaktadır. En pahalı model ise deri modeller olmaktadır. Ayrıca kullanım miktarı da fiyatları etkilemektedir. Kullanım miktarı ne kadar artarsa modellerin birim fiyatları da o oranda artmaktadır. Bu ürün ile ilgili daha fazla bilgi alıp keyifli bir alışveriş yapmak için https://www.ecefermuar.com.tr/fermuar-elcikler Adresini ziyaret edebilirsiniz.

 



HDI Sigorta Kadınlar Türkiye Kupası'nda Yalıkavak ile Konyaaltı Belediyesi eşleşti

Hentbolun kadın kaptanları soruları yanıtladı

Ankara'da masa tenisinde Merit Grup Real Mardin rüzgarı esti

A Millilerin illk maçı Macaristan'la... Fikstür belli oldu

EHF EURO 2026'da imzalar atıldı

Kadınlar Türkiye Kupası Dört Final heyecanı başlıyor

THF Türkiye genelinde "Kral Şakir Hentbol Akademi" temsilcilikleri veriyor

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’de normal sezon sona erdi

Kadınlar 1. Ligi'nde Ortahisar şampiyon oldu

Bursa İznikli Toprak, Türkiye Dart Milli Takımı'nda