FECİ KAZADA HAYATINI KAYBEDEN BELLİKLİ AİLESİ AKSARAY’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

FECİ KAZADA HAYATINI KAYBEDEN BELLİKLİ AİLESİ AKSARAY’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

FECİ KAZADA HAYATINI KAYBEDEN BELLİKLİ AİLESİ AKSARAY’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Ankara’da dün meydana gelen ve derin üzüntüye neden olan trafik kazasında hayatını kaybeden Bellikli ailesinin üç ferdi,  Aksaray’da gözyaşlarıyla toprağa verildi. Aynı aileden Ayhan Bellikli, eşi Özlem Bellikli ve kızları Hayrunnisa Bellikli için Somuncu Baba Külliyesi’nde cenaze töreni düzenlendi.

SOMUNCU BABA KÜLLİYESİ’NDE HÜZÜNLÜ TÖREN

Cenazeler, öğle saatlerinde Ankara’dan Aksaray’a getirildi. Somuncu Baba Külliyesi’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazı öncesi külliye avlusu taziyeye gelen yüzlerce kişi ile dolup taştı. Aile yakınları, komşuları, sevenleri ve çok sayıda vatandaş, Bellikli ailesine son görevlerini yerine getirmek için bir araya geldi.

Cenaze namazında gözyaşları hâkim olurken, acılı aile fertleri güçlükle ayakta durabildi. Cenaze merasimi sırasında Kur’an-ı Kerim tilaveti okunarak dualar edildi.

VALİ KUMBUZOĞLU TAZİYEDE BULUNDU

Cenaze namazına Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu da katılarak aile yakınlarına başsağlığı diledi. Vali Kumbuzoğlu, kazanın büyük bir üzüntüye neden olduğunu belirterek, “Aynı aileden üç vatandaşımızı kaybetmenin acısını derinden yaşıyoruz. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabırlar diliyorum.” dedi.

TOPRAĞA VERİLDİLER

Kılınan cenaze namazının ardından Ayhan, Özlem ve küçük kızları Hayrunnisa Bellikli’nin cenazeleri, dualarla yan yana toprağa verildi.

Aksaray halkı, talihsiz kazada yaşamını yitiren Bellikli ailesi için büyük bir üzüntü yaşarken, olayla ilgili soruşturmanın Ankara’da devam ettiği öğrenildi.

Aksaray Haberci Ailesi olarak Merhumlara Allah rahmet eylesin. Ailelerine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.



Troya anlatısı 2026'da Roma'da
Bakanlardan okullarda 'yerli değer' vurgusu
Bakan Yerlikaya: 2025’te 30 saldırı engellendi, 308 sığınak imha edildi
Ankara-İzmir YHT hattıyla Anadolu'ya modern ulaşım ağı
Dijital dünyada çocuklara güvenlik hamlesi... "Çocuklar Güvende" platformu devrede
Ankara-Niğde Otoyolu'na uluslararası ödül
Aksaray’da Aranan Hükümlü Yakalandı
Ankara’da öğrenciler için görünürlük artıran uygulama
Peşaver'de katledilen 144 çocuk Ankara Keçiören'de unutulmadı
TBMM Başkanı Kurtulmuş Büyükelçilere seslendi: Terörsüz Türkiye başarıyla sona erecek
Bakan Şimşek: Vergi borçlarını silme yetkimiz yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze'de soykırım, Suriye’de sessiz katliam yaşandı
Sağlık Bakanlığı, Nükleer Tıp Hizmetleri Yönetmeliğini güncelledi
2024'te doğan yeni girişim oranı yüzde 15,8 oldu... En fazla girişim İstanbul'da kuruldu
Dikkat! Ticaret Bakanlığı yılbaşı öncesi uyardı
  • Salı 10.6 ° / 7.7 ° Güneşli
  • Çarşamba 10.6 ° / 7.3 ° Güneşli
  • Perşembe 11.2 ° / 7.9 ° Güneşli