Aksaray

20.04.2024

  • İMSAK 04:25
  • GÜNEŞ 05:54
  • ÖĞLE 12:48
  • İKİNDİ 16:31
  • AKŞAM 19:32
  • YATSI 20:54
Faruk Ağır Aksaray Genel Başkanımız Meral Akşener'i Bağrına Bastı Dedi

Faruk Ağır Aksaray Genel Başkanımız Meral Akşener'i Bağrına Bastı Dedi

Faruk Ağır Aksaray Genel Başkanımız Meral Akşener

Faruk Ağır Aksaray Genel Başkanımız Meral Akşener'i Bağrına Bastı Dedi

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Ömer Faruk Ağır Genel Başkan Meral Akşener’in Aksaray’ı ziyaretlerinin ardından yazılı basın açıklaması yayınladı. 
Genel Başkan Meral Akşener’in ziyareti ile ilgili yapılan açıklamada “Genel başkanımız Sayın Meral Akşener 2,5 yıl önce başladığı Türkiye'nin 81 il ve ilçesindeki gezilerinin ikinci turunda Aksaray’ımıza 2. ziyaretini gerçekleştirmiştir. Genel Başkanımız Meral Akşener'in 81 il ve ilçelerdeki gezileri bir miting havasında geçmekte olup Genel Başkanımız il ve ilçe gezilerinde sadece vatandaşın ve esnafın dertlerini dinlemektedir. Hiçbir şekilde kendi partisinin siyasi propagandasını yapmamakla birlikte başka hiçbir siyasi partiye de herhangi bir atıfta bulunmamaktadır. Genel Başkanımız 81 il ve ilçede esnaf ve halk ziyaretlerinde vatandaşın esnafların çiftçinin emeklinin asgari ücretlinin ve toplumun tüm kesimlerinin sorunlarını bizzat yine halkın kendisinden dinleyip kamuoyuna yansıtmaktır.
 
20 yıldır ülkeyi yöneten ve her alanda vatandaşın sesini kısmayı düşünen baskıcı iktidarın, sanki ülkede hiçbir sorun yokmuş gibi kendi yandaş medyasında çizdiği pembe tablolara karşılık Genel Başkanımız iki buçuk yıldır sahalarda, 81il ve ilçelerde yaptığı gezilerde gerçekte olanla iktidarın gizlemeye çalıştığını apaçık ortaya koymuştur.

Bu gezileri kapsamında Aksaray'ımıza 2. defa gelen Genel Başkanımız Meral Akşener'i Aksaraylı hemşehrilerimiz bağrına basmış, Merkez esnaf gezisi başta olmak üzere Ortaköy ilçesi ve Ağaçören ilçesindeki esnaflarımız ve hemşerilerimiz Genel Başkanımızın programına yoğun ilgi göstermiştir.
Genel Başkanımız Aksaray'a bir miting yapmaya değil, esnaf ve vatandaşlarımızla dertleşmeye gelmiş, 20 yıldır iktidarın Aksaray'a verdiği sözlerin tutulmadığını, gelmeyen kara treni, iktidar milletvekillerinin gasp ettiği çiftlikleri, yolsuzlukları, çeşmesinden içilemeyen suları açık yüreklilikle bir kez daha iktidarın Aksaray milletvekillerine hatırlatmıştır.
 
Biz gördük ki Genel Başkanımız Meral Akşener'in Aksaray'a ziyareti, iktidar mensuplarının paniklemesine neden olup tüm trollerini harekete geçirmesine vesile olmuştur.

İyilerin iktidarının ayak seslerini duyan mevcut iktidarın mensuplarını, bir korku ve panik havası kaplamış. Yıllardır kendilerinin ekonomik krizle boğuşturduğu esnafını, çorbacıyı bile ziyaret etmekten aciz olduklarını, çarşıda pazarda bildik noktalar dışında halkın içine inemedikleri gerçeğini gizlemek için Genel Başkanımızın Aksaray'a gelişi ile ilgili trollerin harekete geçirerek Aksaray'daki gerçekleri, ilimizde evine ekmek götüremeyen babaların intihar girişimlerini görmeyerek İYİ Parti üzerinden gündem değiştirmek için bir çaba içerisine girmişlerdir” dedi.
“SİZ İNTİHARA TEŞEBBÜS EDEN BABALARDAN HABER VERİN”
İl Başkanı Ağır Aksaray’da günden güne artan intihar teşebbüsleri ve ekonomik krizle ile ilgili iktidar temsilcilerine sorular yönelttiği açıklamasında “Sizler ekonomik sıkıntılardan dolayı intihar eden vatandaşlarımızdan haber verin. Vicdanınız rahat mı? Siz geçen hafta evine ekmek götüremediği ve çocuklarının istediklerini alamadığı için psikolojik problemler yaşayıp intihar etmek isteyen öğretmenin durumundan haber verin. Girdi maliyetleri yüksek olduğu için süt ineklerini kestirmek zorunda kalan üreticiden, siftah yapmadan evine giden esnaftan, kredi borcu yüzünden icralık olan çiftçi, memur, esnaf ve emeklilerin durumlarına nasıl çare olacaksınız onlardan bahsedin. 
Aksaray'da 2022'nin ilk 6 ayı içerisinde 8 bin 600 kişinin icra dosyasını bulunuyor. Bu rakam neredeyse Aksaray'daki hanelerin %15'ini kapsıyor. iktidar mensuplarının bu konudan haberi var mıdır? Genel Başkanımızın da söylediği gibi bu millet bu dinozorlardan kurtulacak.
Hepimizin bildiği güzel bir söz vardır ‘Güneş balçıkla sıvanmaz.’ Milletimizin umudu, güneşi Genel Başkanımız Meral Akşener Aksaraylı halkımız tarafından büyük bir coşku ve sevgiyle karşılanıp Aksaray misafirperverliği ile ağırlanmıştır.  Genel Başkanımız Meral Akşener Aksaray halkına selam sevgi ve teşekkürlerini iletmiştir” ifadelerine yer verdi. 



Gizem Özcan’dan Turizm Kanunu tepkisi
Mahsun Kırmızıgül, Azerbaycan’da konser verecek
Meteorolojiden kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
İçişleri Bakanlığı, Mardin ve Diyarbakır'la ilgili müfettiş görevlendirdi!
MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı
Erdoğan, Romanyalı mevkidaşıyla görüştü
Cumhurbaşkanı'nın sesi ile 'oltalama' girişimine dikkat!
MHP heyetinden Başkan Er’e ziyaret
Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon
Turistik ilk sefere uğurlandı
Türkiye havacılıkta dünyanın transit merkezi oldu
9. İyilik Gemisi Mısır’a ulaştı
Bakan Koca'dan MHRS sorunlarına kalıcı çözüm mesajı
Merkez'in rezervleri yükseldi
MEB'de 'Şehrengiz' çalıştayı
Aksaray Nöbetçi Eczaneleri
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22
  • Cumartesi 22.7 ° / 10.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 19.6 ° / 6.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 21.9 ° / 9.1 ° Güneşli