Fabrika Voleybol Ankaralı çocukları fileyle tanıştırdı

Fabrika Voleybol Ankaralı çocukları fileyle tanıştırdı

Fabrika Voleybol Ankaralı çocukları fileyle tanıştırdı

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye Voleybol Federasyonu iş birliğiyle hayata geçirdiği “Fabrika Voleybol” projesiyle 6–12 yaş arası çocuklar Gazeteci Ali Öcal Kapalı Spor Salonu’nda ücretsiz voleybol eğitimi alıyor. · Proje kapsamında bugüne kadar yaklaşık 290 çocuk, alanında uzman antrenörler eşliğinde sporla tanışarak hem fiziksel hem sosyal gelişimlerine katkı sağladı.

ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), çocukları erken yaşta sporla buluşturmak ve sağlıklı bireyler yetişmesine katkı sağlamak amacıyla Türkiye Voleybol Federasyonu iş birliğiyle hayata geçirdiği ücretsiz “Fabrika Voleybol” projesini sürdürüyor.

Sincan Fatih Mahallesi’nde bulunan Gazeteci Ali Öcal Kapalı Spor Salonu’nda yürütülen proje kapsamında 6-12 yaş aralığındaki çocuklar, alanında uzman antrenörler eşliğinde voleybol eğitimi alıyor.

Cumartesi ve Pazar günleri 09.00–18.00 saatleri arasında yaş ve seviye gruplarına göre düzenlenen eğitimlerde çocuklar yalnızca voleybol öğrenmekle kalmıyor; disiplin, özgüven ve sorumluluk bilinci de kazanıyor.

EĞİTİMLERDEN 290 ÇOCUK YARARLANDI

Fabrika Voleybol projesinin yoğun ilgi gördüğünü belirten ABB Spor Hizmetleri Şube Müdürü Sercan Yiğit, bugüne kadar yaklaşık 290 çocuğun eğitimlerden faydalandığını ifade etti. Yiğit, projeye ilişkin şu bilgileri paylaştı:

“6-12 yaş aralığındaki çocukları voleybol ile tanıştırmak, sporu sevdirmek, sporun hayatlarının bir parçası olmasını sağlamak amacıyla bu projeyi başlattık. Voleybol Federasyonu ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle Sincan bölgesinde bulunan Gazeteci Ali Öcal Spor Salonu'nda federasyon yetkilileri tarafından görevlendirilen alanında uzman antrenörler cumartesi ve pazar günleri ücretsiz olarak kursu veriyor.”

Gazeteci Ali Öcal Kapalı Spor Salonu İdari Koordinatörü Murat Değirmenci ise projenin çocuklar üzerindeki etkisine dikkat çekerek, “Burada 22 Kasım 2025’te temelleri atılan çok kıymetli bir vizyonun sahada karşılığını görüyoruz. Spor çocuklar için yalnızca bir branş değil bir karakter inşasıdır. Disiplin, öz güven ve sorumluluk duygusunu fileye çıkarmaktır. Burayı yalnızca Sincan’dan değil çevre ilçelerden de çok sayıda sporcu talep ediyor. Yıl boyunca etkinlik devam edecek” diye konuştu.



RAMAZAN’IN MANEVİ İKLİMİ AKMEK VE KADIN AKTİVİTE MERKEZLERİNDE YAŞANACAK
Aksaray ÖNDER “İyilik Kanımızda Var” Seferberliği Kampanyasına Verilen Destek İçin Teşekkür Etti
Ankara zabıtasından ramazan öncesi sıkı denetim
Ankara Kent Konseyi kadın girişimcilerle buluştu
Fabrika Voleybol Ankaralı çocukları fileyle tanıştırdı
Akın Gürlek: Alo Adalet Hattı kuruyoruz
Sigarada OECD ortalamasını ikiye katladık
Batıda bahar havası, doğuda yağmur! Bugün hava durumu nasıl olacak?
AKSARAY’DA RAMAZAN SEFERBERLİĞİ: Başkan Dinçer’den “Hiçbir Hane Yalnız Kalmayacak” Mesajı
Siyasetin Tecrübeli İsmi Cengiz Aydoğdu: Bürokrasi Birikimi Aksaray İçin Hizmete Dönüşüyor
Balıkesir’de Emekli Emniyet Mensuplarından Vali Ustaoğlu’na ziyaret
Türkiye Diri Fay Haritası Güncelleme Projesi Nihai Çalıştayı tamamlandı
İstanbul'da AFHES tanıtıldı
Bakan Çiftçi, Ganalı mevkidaşını ağırladı
EMSAV’a emekli polis başkanlarından anlamlı ziyaret
  • Cumartesi 9.9 ° / 8.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 17.2 ° / 7.3 ° Güneşli
  • Pazartesi 11.5 ° / 8.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu