ESOB Başkanı Doğan Ceylan'dan Destek Çağrısı

ESOB Başkanı Doğan Ceylan

Elazığ ve Malatya illerimizde yaşanan 6,8 şiddetindeki deprem in yaralarını sarmak için, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Birliğimize bağlı mesleki odalarımızla birlikte ilimizde harekete geçtik. AFAD koordinasyonu ve Aksaray Belediyemiz öncülüğünde bölgenin ihtiyaçları doğrultusunda gerekli yardımları göndermeye başladık.
Bugün birlik ve beraber olma günüdür. Milletimiz birlik ve beraberlik ruhu içinde her felakette olduğu gibi, bu felakette de  birlik ve dayanışma içinde kenetlenerek yaraları hızlı bir şekilde sarmaya başlamıştır. 
Bu itibarla, depremde zarar gören vatandaşlarımıza destek olmak amacıyla teşkilatlarımızca yardım kampanyası başlatılmıştır. Bu kampanya çerçevesinde yardım etmek isteyen esnaf ve sanatkarlarımızın; gıda, battaniye, elbise, ısıtma cihazları, temizlik malzemeleri ve ürünleri, çocuk bezi ve depremzedeler için gerekli diğer tüm ihtiyaç maddelerini, bağlı oldukları mesleki odalarına veya birliğimize bırakmaları, ayrıca bu husustaki görüş ve öneriler için mesleki odalarımız ve birliğimizle temasa geçmeleri önem arz etmektedir.
Felaketlerin acısını ancak birlik beraberlik içerisinde ve dayanışma içerisinde azaltabiliriz. Allah böyle felaketin tekrarından ve de beterinden korusun.
 



İstanbullular dikkat! Bugün bu yollar kapalı!

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde final heyecanı

Carettalar’dan Baskan Seçer’e ziyaret

Hentbol Erkekler'de normal sezon sona erdi

Çayırova Belediyesi, Süper Lig için Play-Off oynayacak

Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde 21. Hafta sonuçları

Hentbol Erkekler Süper Ligi’nde 21. hafta sonuçları

Hentbol erkeklerde Mihalıççık şampiyon

Hentbol Erkekler 1. Ligi'nde final günü

A Milli Kadın Hentbol Takım'ın EURO 24'teki rakipleri belli oldu