Tarih: 12.07.2014 00:00

Eskil Belediyesi 1500 kişiye İftar verdi

Facebook Twitter Linked-in

       Eskil Belediye Başkanı Niyazi Alçay tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen iftar temeği Cuma günü Belediye parkında düzenlendi. Yemeğe 1500 civarında Eskilli katıldı.

      İftar yemeği sonrası düzenlenecek Ramazan eğlencesi ve sohbet aynı gün ilçede sevilen bir ailenin iki çocuğunun kaza yapması nedeni ile program iptal edildi.

      Konuyla alakalı bir açıklama yapan Başkan Alçay şunları söyledi: “ bugün ve yarın aslında iki ayrı programımız vardı. Yemekten sonra değerli hocalarımız ve sevilen ezgin müzik sanatçıları burada olacaktı. Ayrıca yarında bu programımızın devamı olacaktı. Ancak ilçemiz yaylalarından birisinde sevdiğimiz bir ailemizin iki çocuğu kaza geçirdi. Birisi hakkın rahmetine kavuşurken diğeri ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

 

     Eskilimizi acıya boğan bu elim kaza nedeni ile hemşerilerimiz bu kaza mahallindeler. Etkinliğin iptal edildiğini duyurduk, yemekler önceden hazırlandığı için iftarı vereceğiz. Etkinliği daha sonra bir günde yapmayı düşünüyorum. Cenazeye rağmen Eskilli hemşerilerimizin bu iftara yoğun katılımlarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —